AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS

Contactgegevens AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Sint-Bernardusstraat 7-9,1060, België

Telefoon (phone): 02 542 87 91 02 542 87 91

Fax (fax): 02 542 87 90 02 542 87 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS
Products information AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE01904449462
Ondernemingsnummer: 2736938476
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS
(Get full report from official database of BE for AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS
Addition kinds of activities for AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS

521102. Deur- en raamproducten | Door and window products
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
39491003. Bowling spelden | Bowling pins
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'

Werken bij AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS in sociale netwerken
Look for responds of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. Laat een reactie achter voor AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. Leave a respond for AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS. AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS op de google maps. Adres en contacten AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS
Location of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS on the google maps. Address and contacts of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS: Meersman I.D. BVBA | BELGEO SA | EN D'AUTRES TERMES TRADUCTIONS SPRL | Glatt Raphael | Odyssee Venture Partners

Other related companies as AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS: Meersman I.D. BVBA | BELGEO SA | EN D'AUTRES TERMES TRADUCTIONS SPRL | Glatt Raphael | Odyssee Venture Partners

AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01904449462. Het bedrijf AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS bevindt zich op het adres: Sint-Bernardusstraat 7-9,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, openstaande posities, locatie van AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS is a company, that was registered 2001 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, company assigned to the tax number BE01904449462. The company AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS is located at the address: Sint-Bernardusstraat 7-9,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS were not found.
The main activity of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS is not available. You also can look at reviews of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, open positions, location of AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS, employees, financial statistics.