Caci Security SPRL

Contactgegevens Caci Security SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caci Security SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caci Security SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 1068A,1080, België

Telefoon (phone): 02 521 05 84; 02 522 18 92 02 521 05 84; 02 522 18 92

Fax (fax): 02 522 19 75 02 522 19 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caci Security SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caci Security SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caci Security SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caci Security SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caci Security SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caci Security SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caci Security SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caci Security SPRL
Products information Caci Security SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07368225097
Ondernemingsnummer: 8320465087
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Caci Security SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caci Security SPRL
(Get full report from official database of BE for Caci Security SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caci Security SPRL
Addition kinds of activities for Caci Security SPRL

9311. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
738101. Wachtdiensten | Guard services
972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
32720605. Cilinderpijp, voorspannen of voorspannen beton | Cylinder pipe, prestressed or pretensioned concrete
34431101. Sluizen | Airlocks
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
51459901. Snoep | Candy

Werken bij Caci Security SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caci Security SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caci Security SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caci Security SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

 • Operator (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

 • Machineoperator (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

 • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enquêteurs (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Leuven zijn we op zoek naar enquêteurs. Je belt mensen op om enquêtes af te nemen.

 • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

 • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van Caci Security SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Caci Security SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caci Security SPRL. Laat een reactie achter voor Caci Security SPRL. Caci Security SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caci Security SPRL. Leave a respond for Caci Security SPRL. Caci Security SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caci Security SPRL op de google maps. Adres en contacten Caci Security SPRL
Location of Caci Security SPRL on the google maps. Address and contacts of Caci Security SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Caci Security SPRL Caci Security SPRL: Vandebosch BVBA | C.C.D. Express SPRL | Van As Wegenbouw | COLJON D SA | Verdonck BVBA

Other related companies as Caci Security SPRL: Vandebosch BVBA | C.C.D. Express SPRL | Van As Wegenbouw | COLJON D SA | Verdonck BVBA

Caci Security SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Caci Security SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07368225097. Het bedrijf Caci Security SPRL bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 1068A,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Caci Security SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caci Security SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caci Security SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caci Security SPRL, openstaande posities, locatie van Caci Security SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caci Security SPRL is a company, that was registered 1994 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Caci Security SPRL, company assigned to the tax number BE07368225097. The company Caci Security SPRL is located at the address: Ninoofsesteenweg 1068A,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Caci Security SPRL were not found.
The main activity of Caci Security SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Caci Security SPRL is not available. You also can look at reviews of Caci Security SPRL, open positions, location of Caci Security SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caci Security SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caci Security SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caci Security SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caci Security SPRL, employees, financial statistics.