Verdonck BVBA

Contactgegevens Verdonck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verdonck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verdonck BVBA

Regio (region): Menen, 2930 - BE, België

Adres (address): Bauggestraat 232, België

Telefoon (phone): 32.56.531180 32.56.531180

Fax (fax): 32.56.531140 32.56.531140

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verdonck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verdonck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verdonck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verdonck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verdonck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verdonck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verdonck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verdonck BVBA
Products information Verdonck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05056152343
Ondernemingsnummer: 9504241943
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Verdonck BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verdonck BVBA
(Get full report from official database of BE for Verdonck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verdonck BVBA
Addition kinds of activities for Verdonck BVBA

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
35230418. Watertroggen | Water troughs
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
51490305. Mout | Malt

Werken bij Verdonck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verdonck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verdonck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verdonck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Verdonck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verdonck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verdonck BVBA. Laat een reactie achter voor Verdonck BVBA. Verdonck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verdonck BVBA. Leave a respond for Verdonck BVBA. Verdonck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verdonck BVBA op de google maps. Adres en contacten Verdonck BVBA
Location of Verdonck BVBA on the google maps. Address and contacts of Verdonck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verdonck BVBA Verdonck BVBA: Geja Koeltechniek | Polyester Van Damme | Corpus Divinus | Hakon | Solomont Polymers NV

Other related companies as Verdonck BVBA: Geja Koeltechniek | Polyester Van Damme | Corpus Divinus | Hakon | Solomont Polymers NV

Verdonck BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Menen, 2930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Verdonck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05056152343. Het bedrijf Verdonck BVBA bevindt zich op het adres: Bauggestraat 232. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Verdonck BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verdonck BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verdonck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verdonck BVBA, openstaande posities, locatie van Verdonck BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verdonck BVBA is a company, that was registered 2017 in Menen, 2930 - BE region, Belgium. Full name of company is Verdonck BVBA, company assigned to the tax number BE05056152343. The company Verdonck BVBA is located at the address: Bauggestraat 232. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Verdonck BVBA were not found.
The main activity of Verdonck BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verdonck BVBA is not available. You also can look at reviews of Verdonck BVBA, open positions, location of Verdonck BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verdonck BVBA, Menen, 2930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verdonck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verdonck BVBA, Menen, 2930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verdonck BVBA, employees, financial statistics.