Bewator NV

Contactgegevens Bewator NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bewator NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bewator NV

Regio (region): Wachtebeke, België

Adres (address): Walderdonk 50,9185, België

Telefoon (phone): 09 345 86 90 09 345 86 90

Fax (fax): 09 345 86 87 09 345 86 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bewator NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bewator NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bewator NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bewator NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bewator NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bewator NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bewator NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bewator NV
Products information Bewator NV

BTW identificatienummer (tax): BE01610839843
Ondernemingsnummer: 3527679443
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bewator NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bewator NV
(Get full report from official database of BE for Bewator NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bewator NV
Addition kinds of activities for Bewator NV

17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
22310200. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
23290210. Vesten (suède, lederen, enz.), Sport: mannen en jongens ' | Vests (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
70110100. motels | Motels
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel

Werken bij Bewator NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bewator NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bewator NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bewator NV. Looking for open vacancies in other companies

 • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

 • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

 • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

 • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

 • ERP-administrator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

 • Strijkster (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

 • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Junior purchaser (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

 • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

 • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

Zoek naar antwoorden van Bewator NV in sociale netwerken
Look for responds of Bewator NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bewator NV. Laat een reactie achter voor Bewator NV. Bewator NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bewator NV. Leave a respond for Bewator NV. Bewator NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bewator NV op de google maps. Adres en contacten Bewator NV
Location of Bewator NV on the google maps. Address and contacts of Bewator NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bewator NV Bewator NV: NOBLET BENELUX SA | Van Dorpe W | De Baudringhien-Weemaes NV | Assistance Dactylo | M2D

Other related companies as Bewator NV: NOBLET BENELUX SA | Van Dorpe W | De Baudringhien-Weemaes NV | Assistance Dactylo | M2D

Bewator NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Wachtebeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Bewator NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01610839843. Het bedrijf Bewator NV bevindt zich op het adres: Walderdonk 50,9185. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bewator NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bewator NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bewator NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bewator NV, openstaande posities, locatie van Bewator NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bewator NV is a company, that was registered 1999 in Wachtebeke region, Belgium. Full name of company is Bewator NV, company assigned to the tax number BE01610839843. The company Bewator NV is located at the address: Walderdonk 50,9185. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bewator NV were not found.
The main activity of Bewator NV is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bewator NV is not available. You also can look at reviews of Bewator NV, open positions, location of Bewator NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bewator NV, Wachtebeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bewator NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bewator NV, Wachtebeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bewator NV, employees, financial statistics.