NOBLET BENELUX SA

Contactgegevens NOBLET BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOBLET BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOBLET BENELUX SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Generaal Dumonceaulaan 56 Bus 7,1190, België

Telefoon (phone): 02 333 73 33 02 333 73 33

Fax (fax): 02 333 73 34 02 333 73 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOBLET BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOBLET BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOBLET BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOBLET BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOBLET BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOBLET BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOBLET BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOBLET BENELUX SA
Products information NOBLET BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE08749481201
Ondernemingsnummer: 3194519042
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NOBLET BENELUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOBLET BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for NOBLET BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOBLET BENELUX SA
Addition kinds of activities for NOBLET BENELUX SA

24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
32319901. Kunstglas: gemaakt van gekochte glas | Art glass: made from purchased glass
35329900. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies

Werken bij NOBLET BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOBLET BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOBLET BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOBLET BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

Zoek naar antwoorden van NOBLET BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of NOBLET BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOBLET BENELUX SA. Laat een reactie achter voor NOBLET BENELUX SA. NOBLET BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOBLET BENELUX SA. Leave a respond for NOBLET BENELUX SA. NOBLET BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOBLET BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten NOBLET BENELUX SA
Location of NOBLET BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of NOBLET BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come NOBLET BENELUX SA NOBLET BENELUX SA: Aquarium Discus | Internaat KTA 2 Diest | ABIMO-BLANKENBERGE BVBA | AEP Flexible Packaging-Belgium Division of AEP-Belgium N.V. | particle storm

Other related companies as NOBLET BENELUX SA: Aquarium Discus | Internaat KTA 2 Diest | ABIMO-BLANKENBERGE BVBA | AEP Flexible Packaging-Belgium Division of AEP-Belgium N.V. | particle storm

NOBLET BENELUX SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is NOBLET BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749481201. Het bedrijf NOBLET BENELUX SA bevindt zich op het adres: Generaal Dumonceaulaan 56 Bus 7,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NOBLET BENELUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOBLET BENELUX SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOBLET BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOBLET BENELUX SA, openstaande posities, locatie van NOBLET BENELUX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOBLET BENELUX SA is a company, that was registered 2009 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is NOBLET BENELUX SA, company assigned to the tax number BE08749481201. The company NOBLET BENELUX SA is located at the address: Generaal Dumonceaulaan 56 Bus 7,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NOBLET BENELUX SA were not found.
The main activity of NOBLET BENELUX SA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOBLET BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of NOBLET BENELUX SA, open positions, location of NOBLET BENELUX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOBLET BENELUX SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOBLET BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOBLET BENELUX SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOBLET BENELUX SA, employees, financial statistics.