B & G Hekwerk NV

Contactgegevens B & G Hekwerk NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & G Hekwerk NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & G Hekwerk NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Wayenborgstraat 11,2800, België

Telefoon (phone): 015 20 24 00 015 20 24 00

Fax (fax): 015 20 62 00 015 20 62 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & G Hekwerk NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & G Hekwerk NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & G Hekwerk NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & G Hekwerk NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & G Hekwerk NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & G Hekwerk NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & G Hekwerk NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & G Hekwerk NV
Products information B & G Hekwerk NV

BTW identificatienummer (tax): BE07643432617
Ondernemingsnummer: 5600799560
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B & G Hekwerk NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & G Hekwerk NV
(Get full report from official database of BE for B & G Hekwerk NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & G Hekwerk NV
Addition kinds of activities for B & G Hekwerk NV

382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
02140200. Schapen | Sheep
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
27829901. Blankbooks | Blankbooks
28690303. Adipinezuur en metaalzouten | Adipic acid and metallic salts
79910102. Gezondheids-club | Health club
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij B & G Hekwerk NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & G Hekwerk NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & G Hekwerk NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & G Hekwerk NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Interim met optie "vast werk"

  SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

 • Sales Support Medewerkers (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

 • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

 • Marketeer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

  Regio: GORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

 • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

Zoek naar antwoorden van B & G Hekwerk NV in sociale netwerken
Look for responds of B & G Hekwerk NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & G Hekwerk NV. Laat een reactie achter voor B & G Hekwerk NV. B & G Hekwerk NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & G Hekwerk NV. Leave a respond for B & G Hekwerk NV. B & G Hekwerk NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & G Hekwerk NV op de google maps. Adres en contacten B & G Hekwerk NV
Location of B & G Hekwerk NV on the google maps. Address and contacts of B & G Hekwerk NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B & G Hekwerk NV B & G Hekwerk NV: LATITUDE 66° SA | Dery Decock Design | Wilmar BVBA | Segers-Van Ingelgem N.V. | Smekens

Other related companies as B & G Hekwerk NV: LATITUDE 66° SA | Dery Decock Design | Wilmar BVBA | Segers-Van Ingelgem N.V. | Smekens

B & G Hekwerk NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is B & G Hekwerk NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07643432617. Het bedrijf B & G Hekwerk NV bevindt zich op het adres: Wayenborgstraat 11,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B & G Hekwerk NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & G Hekwerk NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & G Hekwerk NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & G Hekwerk NV, openstaande posities, locatie van B & G Hekwerk NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & G Hekwerk NV is a company, that was registered 1992 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is B & G Hekwerk NV, company assigned to the tax number BE07643432617. The company B & G Hekwerk NV is located at the address: Wayenborgstraat 11,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B & G Hekwerk NV were not found.
The main activity of B & G Hekwerk NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B & G Hekwerk NV is not available. You also can look at reviews of B & G Hekwerk NV, open positions, location of B & G Hekwerk NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & G Hekwerk NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & G Hekwerk NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & G Hekwerk NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & G Hekwerk NV, employees, financial statistics.