LATITUDE 66° SA

Contactgegevens LATITUDE 66° SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LATITUDE 66° SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LATITUDE 66° SA

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 1501,1160, België

Telefoon (phone): 02 675 49 60 02 675 49 60

Fax (fax): +32 (14) 986-96-43 +32 (14) 986-96-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LATITUDE 66° SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LATITUDE 66° SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LATITUDE 66° SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LATITUDE 66° SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LATITUDE 66° SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LATITUDE 66° SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LATITUDE 66° SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LATITUDE 66° SA
Products information LATITUDE 66° SA

BTW identificatienummer (tax): BE09221069335
Ondernemingsnummer: 8567108154
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LATITUDE 66° SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LATITUDE 66° SA
(Get full report from official database of BE for LATITUDE 66° SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LATITUDE 66° SA
Addition kinds of activities for LATITUDE 66° SA

379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij LATITUDE 66° SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LATITUDE 66° SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LATITUDE 66° SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LATITUDE 66° SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van LATITUDE 66° SA in sociale netwerken
Look for responds of LATITUDE 66° SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LATITUDE 66° SA. Laat een reactie achter voor LATITUDE 66° SA. LATITUDE 66° SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LATITUDE 66° SA. Leave a respond for LATITUDE 66° SA. LATITUDE 66° SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LATITUDE 66° SA op de google maps. Adres en contacten LATITUDE 66° SA
Location of LATITUDE 66° SA on the google maps. Address and contacts of LATITUDE 66° SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LATITUDE 66° SA LATITUDE 66° SA: Goedleven Constant NV | LOUIS JOHN | MMB Machines BVBA | Sadeco High-Tech N.V. | DEGERLACHE, RAPHAEL

Other related companies as LATITUDE 66° SA: Goedleven Constant NV | LOUIS JOHN | MMB Machines BVBA | Sadeco High-Tech N.V. | DEGERLACHE, RAPHAEL

LATITUDE 66° SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is LATITUDE 66° SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09221069335. Het bedrijf LATITUDE 66° SA bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 1501,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LATITUDE 66° SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LATITUDE 66° SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LATITUDE 66° SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LATITUDE 66° SA, openstaande posities, locatie van LATITUDE 66° SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LATITUDE 66° SA is a company, that was registered 1997 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is LATITUDE 66° SA, company assigned to the tax number BE09221069335. The company LATITUDE 66° SA is located at the address: Waverse steenweg 1501,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LATITUDE 66° SA were not found.
The main activity of LATITUDE 66° SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LATITUDE 66° SA is not available. You also can look at reviews of LATITUDE 66° SA, open positions, location of LATITUDE 66° SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LATITUDE 66° SA, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LATITUDE 66° SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LATITUDE 66° SA, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LATITUDE 66° SA, employees, financial statistics.