A.B. FIRMA LOMBARD

Contactgegevens A.B. FIRMA LOMBARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. FIRMA LOMBARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. FIRMA LOMBARD

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Hamelstraat 9,3800, België

Telefoon (phone): 011 69 58 19; 012 39 41 20; 011 22 98 43 011 69 58 19; 012 39 41 20; 011 22 98 43

Fax (fax): 011 67 18 47 011 67 18 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. FIRMA LOMBARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. FIRMA LOMBARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. FIRMA LOMBARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. FIRMA LOMBARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. FIRMA LOMBARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. FIRMA LOMBARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. FIRMA LOMBARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. FIRMA LOMBARD
Products information A.B. FIRMA LOMBARD

BTW identificatienummer (tax): BE07361083984
Ondernemingsnummer: 9989837646
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.B. FIRMA LOMBARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. FIRMA LOMBARD
(Get full report from official database of BE for A.B. FIRMA LOMBARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. FIRMA LOMBARD
Addition kinds of activities for A.B. FIRMA LOMBARD

872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
39490500. Jachtuitrusting | Hunting equipment
51490305. Mout | Malt
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service

Werken bij A.B. FIRMA LOMBARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. FIRMA LOMBARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. FIRMA LOMBARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

Zoek naar antwoorden van A.B. FIRMA LOMBARD in sociale netwerken
Look for responds of A.B. FIRMA LOMBARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. FIRMA LOMBARD. Laat een reactie achter voor A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. FIRMA LOMBARD. Leave a respond for A.B. FIRMA LOMBARD. A.B. FIRMA LOMBARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. FIRMA LOMBARD op de google maps. Adres en contacten A.B. FIRMA LOMBARD
Location of A.B. FIRMA LOMBARD on the google maps. Address and contacts of A.B. FIRMA LOMBARD

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. FIRMA LOMBARD A.B. FIRMA LOMBARD: TELE MOUSTIQUE (EDITEUR: SANOMA MAGAZINES BELGIUM) | Import Stock Tools | Kempens Heftruckbedrijf NV | SESAM DISTRIBUTION | Marcel Bellot S.P.R.L.

Other related companies as A.B. FIRMA LOMBARD: TELE MOUSTIQUE (EDITEUR: SANOMA MAGAZINES BELGIUM) | Import Stock Tools | Kempens Heftruckbedrijf NV | SESAM DISTRIBUTION | Marcel Bellot S.P.R.L.

A.B. FIRMA LOMBARD is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. FIRMA LOMBARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07361083984. Het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD bevindt zich op het adres: Hamelstraat 9,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.B. FIRMA LOMBARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B. FIRMA LOMBARD is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. FIRMA LOMBARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. FIRMA LOMBARD, openstaande posities, locatie van A.B. FIRMA LOMBARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B. FIRMA LOMBARD is a company, that was registered 2005 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is A.B. FIRMA LOMBARD, company assigned to the tax number BE07361083984. The company A.B. FIRMA LOMBARD is located at the address: Hamelstraat 9,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.B. FIRMA LOMBARD were not found.
The main activity of A.B. FIRMA LOMBARD is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. FIRMA LOMBARD is not available. You also can look at reviews of A.B. FIRMA LOMBARD, open positions, location of A.B. FIRMA LOMBARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. FIRMA LOMBARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. FIRMA LOMBARD, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. FIRMA LOMBARD, employees, financial statistics.