COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

Contactgegevens COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 467,1030, België

Telefoon (phone): 02 733 13 03 02 733 13 03

Fax (fax): 02 733 13 25 02 733 13 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
Products information COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

BTW identificatienummer (tax): BE09756378173
Ondernemingsnummer: 1812988281
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
(Get full report from official database of BE for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
Addition kinds of activities for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

325903. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
343300. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
738906. Interieurontwerp diensten | Interior design services
769922. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services
02719905. Racoon boerderij | Racoon farm
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
38290108. Instrumentbordmeters, automotive: geautomatiseerd | Instrument board gauges, automotive: computerized
79480302. Stallen, racen | Stables, racing
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

Zoek naar antwoorden van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME in sociale netwerken
Look for responds of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Laat een reactie achter voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Leave a respond for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME op de google maps. Adres en contacten COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
Location of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME on the google maps. Address and contacts of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

Andere gerelateerde bedrijven als come COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: Etudes Comptables Fiscales Sociales et Informatiques | INTERNATIONAL GAS & SERVICE NV | SOFT 'N SOUND | ETS ABEL FALISSE SA | EHEDG Secretariat

Other related companies as COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: Etudes Comptables Fiscales Sociales et Informatiques | INTERNATIONAL GAS & SERVICE NV | SOFT 'N SOUND | ETS ABEL FALISSE SA | EHEDG Secretariat

COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09756378173. Het bedrijf COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 467,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, openstaande posities, locatie van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is a company, that was registered 2017 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, company assigned to the tax number BE09756378173. The company COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is located at the address: Leuvensesteenweg 467,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME were not found.
The main activity of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is not available. You also can look at reviews of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, open positions, location of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, employees, financial statistics.