EHEDG Secretariat

Contactgegevens EHEDG Secretariat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EHEDG Secretariat: address, phone, fax, email, website, opening hours

EHEDG Secretariat

Regio (region): Brussels 1150 - Belgium, België

Adres (address): Grootveldlaan 148, België

Telefoon (phone): +32 2 761 7408 +32 2 761 7408

Fax (fax): +32 2 763 0013 +32 2 763 0013

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EHEDG Secretariat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EHEDG Secretariat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EHEDG Secretariat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EHEDG Secretariat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EHEDG Secretariat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EHEDG Secretariat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EHEDG Secretariat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EHEDG Secretariat
Products information EHEDG Secretariat

BTW identificatienummer (tax): BE03179687500
Ondernemingsnummer: 7856292724
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EHEDG Secretariat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EHEDG Secretariat
(Get full report from official database of BE for EHEDG Secretariat)

Aanvulling soorten activiteiten voor EHEDG Secretariat
Addition kinds of activities for EHEDG Secretariat

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
262103. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
285103. Putty, houtvullers en sealers | Putty, wood fillers and sealers
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive

Werken bij EHEDG Secretariat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EHEDG Secretariat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EHEDG Secretariat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EHEDG Secretariat. Looking for open vacancies in other companies

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

Zoek naar antwoorden van EHEDG Secretariat in sociale netwerken
Look for responds of EHEDG Secretariat in social networks

Lees alle opmerkingen voor EHEDG Secretariat. Laat een reactie achter voor EHEDG Secretariat. EHEDG Secretariat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EHEDG Secretariat. Leave a respond for EHEDG Secretariat. EHEDG Secretariat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EHEDG Secretariat op de google maps. Adres en contacten EHEDG Secretariat
Location of EHEDG Secretariat on the google maps. Address and contacts of EHEDG Secretariat

Andere gerelateerde bedrijven als come EHEDG Secretariat EHEDG Secretariat: Autoklima | Precip BVBA | KISTLER MORSE CORPORATION VBR | Tielens F | Imvertec N.V.

Other related companies as EHEDG Secretariat: Autoklima | Precip BVBA | KISTLER MORSE CORPORATION VBR | Tielens F | Imvertec N.V.

EHEDG Secretariat is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussels 1150 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is EHEDG Secretariat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179687500. Het bedrijf EHEDG Secretariat bevindt zich op het adres: Grootveldlaan 148. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EHEDG Secretariat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EHEDG Secretariat is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EHEDG Secretariat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EHEDG Secretariat, openstaande posities, locatie van EHEDG Secretariat op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EHEDG Secretariat is a company, that was registered 2018 in Brussels 1150 - Belgium region, Belgium. Full name of company is EHEDG Secretariat, company assigned to the tax number BE03179687500. The company EHEDG Secretariat is located at the address: Grootveldlaan 148. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EHEDG Secretariat were not found.
The main activity of EHEDG Secretariat is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EHEDG Secretariat is not available. You also can look at reviews of EHEDG Secretariat, open positions, location of EHEDG Secretariat on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EHEDG Secretariat, Brussels 1150 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EHEDG Secretariat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EHEDG Secretariat, Brussels 1150 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EHEDG Secretariat, employees, financial statistics.