VERBEECK-RAINBOW

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VERBEECK-RAINBOW
Private companiesLegal Services • VERBEECK-RAINBOW

Contactgegevens VERBEECK-RAINBOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBEECK-RAINBOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBEECK-RAINBOW

Regio (region): Heist-op-den-Berg, België

Adres (address): Herentalsesteenweg 16,2220, België

Telefoon (phone): 015 24 49 50 015 24 49 50

Fax (fax): +32 (58) 638-15-55 +32 (58) 638-15-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBEECK-RAINBOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBEECK-RAINBOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBEECK-RAINBOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBEECK-RAINBOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBEECK-RAINBOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBEECK-RAINBOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBEECK-RAINBOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBEECK-RAINBOW
Products information VERBEECK-RAINBOW

BTW identificatienummer (tax): BE01178253173
Ondernemingsnummer: 8422363281
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VERBEECK-RAINBOW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBEECK-RAINBOW
(Get full report from official database of BE for VERBEECK-RAINBOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBEECK-RAINBOW
Addition kinds of activities for VERBEECK-RAINBOW

20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
39530104. Nummerstempels, hand: rubber of metaal | Numbering stamps, hand: rubber or metal
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
59940000. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
73891302. Bail bonding | Bail bonding
83310101. Communautaire dienstverleningsopleidingsprogramma | Community service employment training program

Werken bij VERBEECK-RAINBOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBEECK-RAINBOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBEECK-RAINBOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBEECK-RAINBOW. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van VERBEECK-RAINBOW in sociale netwerken
Look for responds of VERBEECK-RAINBOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBEECK-RAINBOW. Laat een reactie achter voor VERBEECK-RAINBOW. VERBEECK-RAINBOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBEECK-RAINBOW. Leave a respond for VERBEECK-RAINBOW. VERBEECK-RAINBOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBEECK-RAINBOW op de google maps. Adres en contacten VERBEECK-RAINBOW
Location of VERBEECK-RAINBOW on the google maps. Address and contacts of VERBEECK-RAINBOW

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBEECK-RAINBOW VERBEECK-RAINBOW: RW TRUCKS & PARTS NV | CDC Automatisatie | NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA | BEST TOURS | vzw Manic Movement

Other related companies as VERBEECK-RAINBOW: RW TRUCKS & PARTS NV | CDC Automatisatie | NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA | BEST TOURS | vzw Manic Movement

VERBEECK-RAINBOW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBEECK-RAINBOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01178253173. Het bedrijf VERBEECK-RAINBOW bevindt zich op het adres: Herentalsesteenweg 16,2220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VERBEECK-RAINBOW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBEECK-RAINBOW is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBEECK-RAINBOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBEECK-RAINBOW, openstaande posities, locatie van VERBEECK-RAINBOW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBEECK-RAINBOW is a company, that was registered 2017 in Heist-op-den-Berg region, Belgium. Full name of company is VERBEECK-RAINBOW, company assigned to the tax number BE01178253173. The company VERBEECK-RAINBOW is located at the address: Herentalsesteenweg 16,2220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VERBEECK-RAINBOW were not found.
The main activity of VERBEECK-RAINBOW is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBEECK-RAINBOW is not available. You also can look at reviews of VERBEECK-RAINBOW, open positions, location of VERBEECK-RAINBOW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBEECK-RAINBOW, Heist-op-den-Berg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBEECK-RAINBOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBEECK-RAINBOW, Heist-op-den-Berg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBEECK-RAINBOW, employees, financial statistics.