NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Private companiesLegal Services • NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Contactgegevens NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Regio (region): Maldegem (Adegem), België

Adres (address): Vliegplein 64,9991, België

Telefoon (phone): 050 71 91 91; 0475 83 57 16 050 71 91 91; 0475 83 57 16

Fax (fax): 050 71 04 40 050 71 04 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Products information NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05924346923
Ondernemingsnummer: 1777832031
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
(Get full report from official database of BE for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Addition kinds of activities for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

0761. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
35949900. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
50120300. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
80110512. Oogarts | Oculist

Werken bij NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Laat een reactie achter voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Leave a respond for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA op de google maps. Adres en contacten NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Location of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA on the google maps. Address and contacts of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: Roloux E SA | Sebo BVBA | Brasschaats Immobiliën Kantoor | Vlaamse Ingenieurskamer VZW | Esprit de Timshel BVBA

Other related companies as NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: Roloux E SA | Sebo BVBA | Brasschaats Immobiliën Kantoor | Vlaamse Ingenieurskamer VZW | Esprit de Timshel BVBA

NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Maldegem (Adegem), België. De volledige naam van het bedrijf is NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05924346923. Het bedrijf NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA bevindt zich op het adres: Vliegplein 64,9991. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, openstaande posities, locatie van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is a company, that was registered 2011 in Maldegem (Adegem) region, Belgium. Full name of company is NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, company assigned to the tax number BE05924346923. The company NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is located at the address: Vliegplein 64,9991. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA were not found.
The main activity of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is not available. You also can look at reviews of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, open positions, location of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, Maldegem (Adegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, Maldegem (Adegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, employees, financial statistics.