A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Contactgegevens A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Regio (region): Affligem (Hekelgem), België

Adres (address): Langestraat 252,1790, België

Telefoon (phone): 053 77 58 56 053 77 58 56

Fax (fax): 053 78 32 41 053 78 32 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-MOP STANDS & EVENTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-MOP STANDS & EVENTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Products information A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04264862060
Ondernemingsnummer: 7560485839
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
(Get full report from official database of BE for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Addition kinds of activities for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

571901. Keukengerei | Kitchenware
20829904. Dichtbij bier | Near beer
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos
33579901. Vliegtuig draad en kabel, nonferrous | Aircraft wire and cable, nonferrous

Werken bij A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Laat een reactie achter voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. A-MOP STANDS & EVENTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Leave a respond for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. A-MOP STANDS & EVENTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-MOP STANDS & EVENTS BVBA op de google maps. Adres en contacten A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Location of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA on the google maps. Address and contacts of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-MOP STANDS & EVENTS BVBA A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: Scheffers Sanitair & nv NV | Vago Material Handling BVBA | DE SPORTER | Levintelligence BVBA | Goffa,Danielle

Other related companies as A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: Scheffers Sanitair & nv NV | Vago Material Handling BVBA | DE SPORTER | Levintelligence BVBA | Goffa,Danielle

A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Affligem (Hekelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04264862060. Het bedrijf A-MOP STANDS & EVENTS BVBA bevindt zich op het adres: Langestraat 252,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, openstaande posities, locatie van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is a company, that was registered 2002 in Affligem (Hekelgem) region, Belgium. Full name of company is A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, company assigned to the tax number BE04264862060. The company A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is located at the address: Langestraat 252,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA were not found.
The main activity of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is not available. You also can look at reviews of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, open positions, location of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, Affligem (Hekelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, Affligem (Hekelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, employees, financial statistics.