A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

Contactgegevens A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

Regio (region): Deinze (Vinkt), België

Adres (address): Lotenhullestraat 44,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 56 20 09 386 56 20

Fax (fax): 09 386 95 94 09 386 95 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
Products information A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE02123077392
Ondernemingsnummer: 1474609375
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
(Get full report from official database of BE for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
Addition kinds of activities for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

20269904. Melkchocolade | Milk, chocolate
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
33150200. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies

Werken bij A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Laat een reactie achter voor A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. Leave a respond for A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV. A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV op de google maps. Adres en contacten A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV
Location of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV on the google maps. Address and contacts of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: A.S.D. Perneel | The Point | Vermeiren Aviation & Cy BVBA | Etablissementen R. Verbrugge-Janssens N.V. | HOLIDAY INN CROWNE PLAZA

Other related companies as A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV: A.S.D. Perneel | The Point | Vermeiren Aviation & Cy BVBA | Etablissementen R. Verbrugge-Janssens N.V. | HOLIDAY INN CROWNE PLAZA

A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Deinze (Vinkt), België. De volledige naam van het bedrijf is A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123077392. Het bedrijf A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV bevindt zich op het adres: Lotenhullestraat 44,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 417,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, openstaande posities, locatie van A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is a company, that was registered 1989 in Deinze (Vinkt) region, Belgium. Full name of company is A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, company assigned to the tax number BE02123077392. The company A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is located at the address: Lotenhullestraat 44,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 417,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV were not found.
The main activity of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV is not available. You also can look at reviews of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, open positions, location of A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, Deinze (Vinkt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, Deinze (Vinkt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV, employees, financial statistics.