HOLIDAY INN CROWNE PLAZA

Contactgegevens HOLIDAY INN CROWNE PLAZA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOLIDAY INN CROWNE PLAZA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOLIDAY INN CROWNE PLAZA

Regio (region): Brugge, 8000 - BE, België

Adres (address): Burg 10, België

Telefoon (phone): 32.50.345834 32.50.345834

Fax (fax): 32.50.347294 32.50.347294

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOLIDAY INN CROWNE PLAZA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOLIDAY INN CROWNE PLAZA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOLIDAY INN CROWNE PLAZA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOLIDAY INN CROWNE PLAZA
Products information HOLIDAY INN CROWNE PLAZA

BTW identificatienummer (tax): BE02738311767
Ondernemingsnummer: 5113281250
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HOLIDAY INN CROWNE PLAZA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOLIDAY INN CROWNE PLAZA
(Get full report from official database of BE for HOLIDAY INN CROWNE PLAZA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOLIDAY INN CROWNE PLAZA
Addition kinds of activities for HOLIDAY INN CROWNE PLAZA

401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
28690302. Azijnzuur en chloorazijnzuur en metaalzouten | Acetic and chloroacetic acid and metallic salts
34480105. Kassen, geprefabriceerde metalen | Greenhouses, prefabricated metal
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal

Werken bij HOLIDAY INN CROWNE PLAZA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOLIDAY INN CROWNE PLAZA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van HOLIDAY INN CROWNE PLAZA in sociale netwerken
Look for responds of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. Laat een reactie achter voor HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. HOLIDAY INN CROWNE PLAZA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. Leave a respond for HOLIDAY INN CROWNE PLAZA. HOLIDAY INN CROWNE PLAZA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOLIDAY INN CROWNE PLAZA op de google maps. Adres en contacten HOLIDAY INN CROWNE PLAZA
Location of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA on the google maps. Address and contacts of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOLIDAY INN CROWNE PLAZA HOLIDAY INN CROWNE PLAZA: Den Anker NV | LALIEUX | Voyages Mosans | Moulin, Sandrine | WERTS, PETER

Other related companies as HOLIDAY INN CROWNE PLAZA: Den Anker NV | LALIEUX | Voyages Mosans | Moulin, Sandrine | WERTS, PETER

HOLIDAY INN CROWNE PLAZA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brugge, 8000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738311767. Het bedrijf HOLIDAY INN CROWNE PLAZA bevindt zich op het adres: Burg 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HOLIDAY INN CROWNE PLAZA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOLIDAY INN CROWNE PLAZA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOLIDAY INN CROWNE PLAZA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, openstaande posities, locatie van HOLIDAY INN CROWNE PLAZA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOLIDAY INN CROWNE PLAZA is a company, that was registered 2016 in Brugge, 8000 - BE region, Belgium. Full name of company is HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, company assigned to the tax number BE02738311767. The company HOLIDAY INN CROWNE PLAZA is located at the address: Burg 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HOLIDAY INN CROWNE PLAZA were not found.
The main activity of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA is not available. You also can look at reviews of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, open positions, location of HOLIDAY INN CROWNE PLAZA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, Brugge, 8000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, Brugge, 8000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOLIDAY INN CROWNE PLAZA, employees, financial statistics.