P.V.X-XHERVELLE

Contactgegevens P.V.X-XHERVELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.V.X-XHERVELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.V.X-XHERVELLE

Regio (region): Ans, België

Adres (address): Rue des Français 125,4430, België

Telefoon (phone): 04 247 19 94; 04 263 42 86 04 247 19 94; 04 263 42 86

Fax (fax): 04 247 06 16 04 247 06 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.V.X-XHERVELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.V.X-XHERVELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.V.X-XHERVELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.V.X-XHERVELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.V.X-XHERVELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.V.X-XHERVELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.V.X-XHERVELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.V.X-XHERVELLE
Products information P.V.X-XHERVELLE

BTW identificatienummer (tax): BE08114471435
Ondernemingsnummer: 4871032714
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in P.V.X-XHERVELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.V.X-XHERVELLE
(Get full report from official database of BE for P.V.X-XHERVELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.V.X-XHERVELLE
Addition kinds of activities for P.V.X-XHERVELLE

753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
22110408. Terry geweven stoffen, katoen | Terry woven fabrics, cotton
24991604. Steigers, hout | Scaffolds, wood
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
78120100. Filmproductie | Motion picture production
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij P.V.X-XHERVELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.V.X-XHERVELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.V.X-XHERVELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.V.X-XHERVELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van P.V.X-XHERVELLE in sociale netwerken
Look for responds of P.V.X-XHERVELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.V.X-XHERVELLE. Laat een reactie achter voor P.V.X-XHERVELLE. P.V.X-XHERVELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.V.X-XHERVELLE. Leave a respond for P.V.X-XHERVELLE. P.V.X-XHERVELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.V.X-XHERVELLE op de google maps. Adres en contacten P.V.X-XHERVELLE
Location of P.V.X-XHERVELLE on the google maps. Address and contacts of P.V.X-XHERVELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come P.V.X-XHERVELLE P.V.X-XHERVELLE: Desot BVBA | TRIMCO sa-TOPCOLD | Maisons Vacances | Brittoflex BVBA | JOACHIM SMIT IT BVBA

Other related companies as P.V.X-XHERVELLE: Desot BVBA | TRIMCO sa-TOPCOLD | Maisons Vacances | Brittoflex BVBA | JOACHIM SMIT IT BVBA

P.V.X-XHERVELLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ans, België. De volledige naam van het bedrijf is P.V.X-XHERVELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08114471435. Het bedrijf P.V.X-XHERVELLE bevindt zich op het adres: Rue des Français 125,4430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in P.V.X-XHERVELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.V.X-XHERVELLE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.V.X-XHERVELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.V.X-XHERVELLE, openstaande posities, locatie van P.V.X-XHERVELLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.V.X-XHERVELLE is a company, that was registered 2014 in Ans region, Belgium. Full name of company is P.V.X-XHERVELLE, company assigned to the tax number BE08114471435. The company P.V.X-XHERVELLE is located at the address: Rue des Français 125,4430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in P.V.X-XHERVELLE were not found.
The main activity of P.V.X-XHERVELLE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P.V.X-XHERVELLE is not available. You also can look at reviews of P.V.X-XHERVELLE, open positions, location of P.V.X-XHERVELLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.V.X-XHERVELLE, Ans: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.V.X-XHERVELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.V.X-XHERVELLE, Ans: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.V.X-XHERVELLE, employees, financial statistics.