Desmedt Motoren NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Desmedt Motoren NV
Private companiesTransportation Services • Desmedt Motoren NV

Contactgegevens Desmedt Motoren NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmedt Motoren NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmedt Motoren NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Moerelei 145,2610, België

Telefoon (phone): 03 830 09 90 03 830 09 90

Fax (fax): 03 828 78 90 03 828 78 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmedt Motoren NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmedt Motoren NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmedt Motoren NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmedt Motoren NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmedt Motoren NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmedt Motoren NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmedt Motoren NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmedt Motoren NV
Products information Desmedt Motoren NV

BTW identificatienummer (tax): BE01889892578
Ondernemingsnummer: 7524505615
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Desmedt Motoren NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmedt Motoren NV
(Get full report from official database of BE for Desmedt Motoren NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmedt Motoren NV
Addition kinds of activities for Desmedt Motoren NV

511205. Office filing levert | Office filing supplies
01739901. Amandelbos | Almond grove
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij Desmedt Motoren NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmedt Motoren NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmedt Motoren NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmedt Motoren NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

 • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

 • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

 • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

 • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

 • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

  Regio: WAARDAMME

  Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

  Type: Vaste Job

  Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

 • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: YM TRANS

  Type: Vaste Job

  Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

 • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van Desmedt Motoren NV in sociale netwerken
Look for responds of Desmedt Motoren NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmedt Motoren NV. Laat een reactie achter voor Desmedt Motoren NV. Desmedt Motoren NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmedt Motoren NV. Leave a respond for Desmedt Motoren NV. Desmedt Motoren NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmedt Motoren NV op de google maps. Adres en contacten Desmedt Motoren NV
Location of Desmedt Motoren NV on the google maps. Address and contacts of Desmedt Motoren NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmedt Motoren NV Desmedt Motoren NV: INVENSYS METERING SYSTEM SA | MAR LE BEAU NV | ETAP NV AFD. VERLICHTING NV | Gilles Renard | Wim Devaere

Other related companies as Desmedt Motoren NV: INVENSYS METERING SYSTEM SA | MAR LE BEAU NV | ETAP NV AFD. VERLICHTING NV | Gilles Renard | Wim Devaere

Desmedt Motoren NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Desmedt Motoren NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01889892578. Het bedrijf Desmedt Motoren NV bevindt zich op het adres: Moerelei 145,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Desmedt Motoren NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desmedt Motoren NV is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmedt Motoren NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmedt Motoren NV, openstaande posities, locatie van Desmedt Motoren NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Desmedt Motoren NV is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Desmedt Motoren NV, company assigned to the tax number BE01889892578. The company Desmedt Motoren NV is located at the address: Moerelei 145,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Desmedt Motoren NV were not found.
The main activity of Desmedt Motoren NV is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmedt Motoren NV is not available. You also can look at reviews of Desmedt Motoren NV, open positions, location of Desmedt Motoren NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmedt Motoren NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmedt Motoren NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmedt Motoren NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmedt Motoren NV, employees, financial statistics.