ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ETAP NV AFD. VERLICHTING NV
Private companiesTransportation Services • ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

Contactgegevens ETAP NV AFD. VERLICHTING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETAP NV AFD. VERLICHTING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

Regio (region): Malle (Oostmalle), België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 130,2390, België

Telefoon (phone): 03 310 02 11 03 310 02 11

Fax (fax): 03 311 61 42 03 311 61 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETAP NV AFD. VERLICHTING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETAP NV AFD. VERLICHTING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETAP NV AFD. VERLICHTING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETAP NV AFD. VERLICHTING NV
Products information ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

BTW identificatienummer (tax): BE04022613525
Ondernemingsnummer: 7421508789
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ETAP NV AFD. VERLICHTING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETAP NV AFD. VERLICHTING NV
(Get full report from official database of BE for ETAP NV AFD. VERLICHTING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETAP NV AFD. VERLICHTING NV
Addition kinds of activities for ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

329699. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
38299904. Compassen, magnetisch: draagbaar type | Compasses, magnetic: portable type
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom

Werken bij ETAP NV AFD. VERLICHTING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETAP NV AFD. VERLICHTING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van ETAP NV AFD. VERLICHTING NV in sociale netwerken
Look for responds of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. Laat een reactie achter voor ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. ETAP NV AFD. VERLICHTING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. Leave a respond for ETAP NV AFD. VERLICHTING NV. ETAP NV AFD. VERLICHTING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETAP NV AFD. VERLICHTING NV op de google maps. Adres en contacten ETAP NV AFD. VERLICHTING NV
Location of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV on the google maps. Address and contacts of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ETAP NV AFD. VERLICHTING NV ETAP NV AFD. VERLICHTING NV: DESIGN TO PRINT | Eurocable NV | Cantillana NV | M.T.A. SPRL | Kilowatt nv NV

Other related companies as ETAP NV AFD. VERLICHTING NV: DESIGN TO PRINT | Eurocable NV | Cantillana NV | M.T.A. SPRL | Kilowatt nv NV

ETAP NV AFD. VERLICHTING NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Malle (Oostmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04022613525. Het bedrijf ETAP NV AFD. VERLICHTING NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 130,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ETAP NV AFD. VERLICHTING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETAP NV AFD. VERLICHTING NV is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETAP NV AFD. VERLICHTING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, openstaande posities, locatie van ETAP NV AFD. VERLICHTING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETAP NV AFD. VERLICHTING NV is a company, that was registered 2018 in Malle (Oostmalle) region, Belgium. Full name of company is ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, company assigned to the tax number BE04022613525. The company ETAP NV AFD. VERLICHTING NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 130,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ETAP NV AFD. VERLICHTING NV were not found.
The main activity of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV is not available. You also can look at reviews of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, open positions, location of ETAP NV AFD. VERLICHTING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, Malle (Oostmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, Malle (Oostmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETAP NV AFD. VERLICHTING NV, employees, financial statistics.