@COMITTEL BVBA

Contactgegevens @COMITTEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @COMITTEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

@COMITTEL BVBA

Regio (region): Boortmeerbeek (Hever), België

Adres (address): Ida Vermeulenstraat 21,3191, België

Telefoon (phone): 015 50 99 99 015 50 99 99

Fax (fax): 015 51 50 13 015 51 50 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @COMITTEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@COMITTEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@COMITTEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @COMITTEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @COMITTEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @COMITTEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @COMITTEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @COMITTEL BVBA
Products information @COMITTEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07369049072
Ondernemingsnummer: 3973999023
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in @COMITTEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @COMITTEL BVBA
(Get full report from official database of BE for @COMITTEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor @COMITTEL BVBA
Addition kinds of activities for @COMITTEL BVBA

332200. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
20240303. Ices, gearomatiseerd (bevroren dessert) | Ices, flavored (frozen dessert)
24110300. Houten logs | Wooden logs
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
33219907. Rollenmolenrollen, gietijzer | Rolling mill rolls, cast iron
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire

Werken bij @COMITTEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @COMITTEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @COMITTEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @COMITTEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van @COMITTEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of @COMITTEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor @COMITTEL BVBA. Laat een reactie achter voor @COMITTEL BVBA. @COMITTEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @COMITTEL BVBA. Leave a respond for @COMITTEL BVBA. @COMITTEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @COMITTEL BVBA op de google maps. Adres en contacten @COMITTEL BVBA
Location of @COMITTEL BVBA on the google maps. Address and contacts of @COMITTEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come @COMITTEL BVBA @COMITTEL BVBA: BEELDWERKEN JAN PEIRELINCK | MOORKENS CAR DIVISION NV | CHIPS SERVICE n.v | DEGERLACHE, RAPHAEL | Houthandel Van Den Branden

Other related companies as @COMITTEL BVBA: BEELDWERKEN JAN PEIRELINCK | MOORKENS CAR DIVISION NV | CHIPS SERVICE n.v | DEGERLACHE, RAPHAEL | Houthandel Van Den Branden

@COMITTEL BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek (Hever), België. De volledige naam van het bedrijf is @COMITTEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07369049072. Het bedrijf @COMITTEL BVBA bevindt zich op het adres: Ida Vermeulenstraat 21,3191. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in @COMITTEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van @COMITTEL BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @COMITTEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @COMITTEL BVBA, openstaande posities, locatie van @COMITTEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

@COMITTEL BVBA is a company, that was registered 1992 in Boortmeerbeek (Hever) region, Belgium. Full name of company is @COMITTEL BVBA, company assigned to the tax number BE07369049072. The company @COMITTEL BVBA is located at the address: Ida Vermeulenstraat 21,3191. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in @COMITTEL BVBA were not found.
The main activity of @COMITTEL BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of @COMITTEL BVBA is not available. You also can look at reviews of @COMITTEL BVBA, open positions, location of @COMITTEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over @COMITTEL BVBA, Boortmeerbeek (Hever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @COMITTEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @COMITTEL BVBA, Boortmeerbeek (Hever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @COMITTEL BVBA, employees, financial statistics.