CHIPS SERVICE n.v

Contactgegevens CHIPS SERVICE n.v: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHIPS SERVICE n.v: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHIPS SERVICE n.v

Regio (region): Brussel, BR 1140 - BE, België

Adres (address): Houtweg 48, België

Telefoon (phone): 32 . 2 . 215 68 03 32 . 2 . 215 68 03

Fax (fax): +32 (19) 895-49-89 +32 (19) 895-49-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHIPS SERVICE n.v: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHIPS SERVICE n.v"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHIPS SERVICE n.v"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHIPS SERVICE n.v, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHIPS SERVICE n.v. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHIPS SERVICE n.v, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHIPS SERVICE n.v. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHIPS SERVICE n.v
Products information CHIPS SERVICE n.v

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CHIPS SERVICE n.v zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHIPS SERVICE n.v
(Get full report from official database of BE for CHIPS SERVICE n.v)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHIPS SERVICE n.v
Addition kinds of activities for CHIPS SERVICE n.v

26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
28690317. Wijnsteenzuur en Metaalzouten | Tartaric acid and metallic salts
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij CHIPS SERVICE n.v: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHIPS SERVICE n.v: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHIPS SERVICE n.v. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHIPS SERVICE n.v. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van CHIPS SERVICE n.v in sociale netwerken
Look for responds of CHIPS SERVICE n.v in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHIPS SERVICE n.v. Laat een reactie achter voor CHIPS SERVICE n.v. CHIPS SERVICE n.v bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHIPS SERVICE n.v. Leave a respond for CHIPS SERVICE n.v. CHIPS SERVICE n.v on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHIPS SERVICE n.v op de google maps. Adres en contacten CHIPS SERVICE n.v
Location of CHIPS SERVICE n.v on the google maps. Address and contacts of CHIPS SERVICE n.v

Andere gerelateerde bedrijven als come CHIPS SERVICE n.v CHIPS SERVICE n.v: PLASTIEK SCHULER | EMCE BELGIUM | KEWLOX SA | SUNSET AIRPORT SERVICE | J.J. Maes Sygma SA

Other related companies as CHIPS SERVICE n.v: PLASTIEK SCHULER | EMCE BELGIUM | KEWLOX SA | SUNSET AIRPORT SERVICE | J.J. Maes Sygma SA

CHIPS SERVICE n.v is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, BR 1140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CHIPS SERVICE n.v, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf CHIPS SERVICE n.v bevindt zich op het adres: Houtweg 48. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CHIPS SERVICE n.v zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHIPS SERVICE n.v is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHIPS SERVICE n.v is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHIPS SERVICE n.v, openstaande posities, locatie van CHIPS SERVICE n.v op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHIPS SERVICE n.v is a company, that was registered 1994 in Brussel, BR 1140 - BE region, Belgium. Full name of company is CHIPS SERVICE n.v, company assigned to the tax number BE06187744140. The company CHIPS SERVICE n.v is located at the address: Houtweg 48. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CHIPS SERVICE n.v were not found.
The main activity of CHIPS SERVICE n.v is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHIPS SERVICE n.v is not available. You also can look at reviews of CHIPS SERVICE n.v, open positions, location of CHIPS SERVICE n.v on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHIPS SERVICE n.v, Brussel, BR 1140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHIPS SERVICE n.v, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHIPS SERVICE n.v, Brussel, BR 1140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHIPS SERVICE n.v, employees, financial statistics.