Radio Star BVBA

Contactgegevens Radio Star BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Radio Star BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Radio Star BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Katelijnevest 51,2000, België

Telefoon (phone): 03 231 20 10 03 231 20 10

Fax (fax): 03 225 15 99 03 225 15 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Radio Star BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Radio Star BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Radio Star BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Radio Star BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Radio Star BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Radio Star BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Radio Star BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Radio Star BVBA
Products information Radio Star BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04247558593
Ondernemingsnummer: 8836273193
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Radio Star BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Radio Star BVBA
(Get full report from official database of BE for Radio Star BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Radio Star BVBA
Addition kinds of activities for Radio Star BVBA

384202. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
508501. Commerciële containers | Commercial containers
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec

Werken bij Radio Star BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Radio Star BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Radio Star BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Radio Star BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van Radio Star BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Radio Star BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Radio Star BVBA. Laat een reactie achter voor Radio Star BVBA. Radio Star BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Radio Star BVBA. Leave a respond for Radio Star BVBA. Radio Star BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Radio Star BVBA op de google maps. Adres en contacten Radio Star BVBA
Location of Radio Star BVBA on the google maps. Address and contacts of Radio Star BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Radio Star BVBA Radio Star BVBA: Bastenie M | TEC+ SERVICES SA | MARED TOILETTAGE | ISERA-MONTEYNE | Decock Business Software

Other related companies as Radio Star BVBA: Bastenie M | TEC+ SERVICES SA | MARED TOILETTAGE | ISERA-MONTEYNE | Decock Business Software

Radio Star BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Radio Star BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04247558593. Het bedrijf Radio Star BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Katelijnevest 51,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Radio Star BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Radio Star BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Radio Star BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Radio Star BVBA, openstaande posities, locatie van Radio Star BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Radio Star BVBA is a company, that was registered 1996 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Radio Star BVBA, company assigned to the tax number BE04247558593. The company Radio Star BVBA is located at the address: Sint-Katelijnevest 51,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Radio Star BVBA were not found.
The main activity of Radio Star BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Radio Star BVBA is not available. You also can look at reviews of Radio Star BVBA, open positions, location of Radio Star BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Radio Star BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Radio Star BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Radio Star BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Radio Star BVBA, employees, financial statistics.