TEC+ SERVICES SA

Contactgegevens TEC+ SERVICES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEC+ SERVICES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEC+ SERVICES SA

Regio (region): Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue du Gazomètre 4,6061, België

Telefoon (phone): 071 22 02 06; 071 42 31 17 071 22 02 06; 071 42 31 17

Fax (fax): 071 42 31 17; 071 22 02 06 071 42 31 17; 071 22 02 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEC+ SERVICES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEC+ SERVICES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEC+ SERVICES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEC+ SERVICES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEC+ SERVICES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEC+ SERVICES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEC+ SERVICES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEC+ SERVICES SA
Products information TEC+ SERVICES SA

BTW identificatienummer (tax): BE08768157958
Ondernemingsnummer: 3674621582
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TEC+ SERVICES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEC+ SERVICES SA
(Get full report from official database of BE for TEC+ SERVICES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEC+ SERVICES SA
Addition kinds of activities for TEC+ SERVICES SA

20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
51999913. Folie, aluminium: huishouden | Foil, aluminum: household
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money
73490108. Service station schoonmaken en ontvetten | Service station cleaning and degreasing

Werken bij TEC+ SERVICES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEC+ SERVICES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEC+ SERVICES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEC+ SERVICES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van TEC+ SERVICES SA in sociale netwerken
Look for responds of TEC+ SERVICES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEC+ SERVICES SA. Laat een reactie achter voor TEC+ SERVICES SA. TEC+ SERVICES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEC+ SERVICES SA. Leave a respond for TEC+ SERVICES SA. TEC+ SERVICES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEC+ SERVICES SA op de google maps. Adres en contacten TEC+ SERVICES SA
Location of TEC+ SERVICES SA on the google maps. Address and contacts of TEC+ SERVICES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TEC+ SERVICES SA TEC+ SERVICES SA: T'Hooft BVBA | Accel Computer NV | Vandeperre P | ND Hoisting | VSV Video Service Vantomme

Other related companies as TEC+ SERVICES SA: T'Hooft BVBA | Accel Computer NV | Vandeperre P | ND Hoisting | VSV Video Service Vantomme

TEC+ SERVICES SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is TEC+ SERVICES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08768157958. Het bedrijf TEC+ SERVICES SA bevindt zich op het adres: Rue du Gazomètre 4,6061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TEC+ SERVICES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEC+ SERVICES SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEC+ SERVICES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEC+ SERVICES SA, openstaande posities, locatie van TEC+ SERVICES SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TEC+ SERVICES SA is a company, that was registered 2013 in Charleroi (Montignies-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is TEC+ SERVICES SA, company assigned to the tax number BE08768157958. The company TEC+ SERVICES SA is located at the address: Rue du Gazomètre 4,6061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TEC+ SERVICES SA were not found.
The main activity of TEC+ SERVICES SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TEC+ SERVICES SA is not available. You also can look at reviews of TEC+ SERVICES SA, open positions, location of TEC+ SERVICES SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEC+ SERVICES SA, Charleroi (Montignies-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEC+ SERVICES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEC+ SERVICES SA, Charleroi (Montignies-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEC+ SERVICES SA, employees, financial statistics.