First Line Consulting and Technics

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • First Line Consulting and Technics
Private companiesMetal Mining • First Line Consulting and Technics

Contactgegevens First Line Consulting and Technics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data First Line Consulting and Technics: address, phone, fax, email, website, opening hours

First Line Consulting and Technics

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 131,1050, België

Telefoon (phone): 02 663 44 20 02 663 44 20

Fax (fax): 02 663 44 29 02 663 44 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) First Line Consulting and Technics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "First Line Consulting and Technics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "First Line Consulting and Technics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van First Line Consulting and Technics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen First Line Consulting and Technics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of First Line Consulting and Technics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees First Line Consulting and Technics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti First Line Consulting and Technics
Products information First Line Consulting and Technics

BTW identificatienummer (tax): BE08990081787
Ondernemingsnummer: 3026428222
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in First Line Consulting and Technics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor First Line Consulting and Technics
(Get full report from official database of BE for First Line Consulting and Technics)

Aanvulling soorten activiteiten voor First Line Consulting and Technics
Addition kinds of activities for First Line Consulting and Technics

01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor

Werken bij First Line Consulting and Technics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in First Line Consulting and Technics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor First Line Consulting and Technics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for First Line Consulting and Technics. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van First Line Consulting and Technics in sociale netwerken
Look for responds of First Line Consulting and Technics in social networks

Lees alle opmerkingen voor First Line Consulting and Technics. Laat een reactie achter voor First Line Consulting and Technics. First Line Consulting and Technics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for First Line Consulting and Technics. Leave a respond for First Line Consulting and Technics. First Line Consulting and Technics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie First Line Consulting and Technics op de google maps. Adres en contacten First Line Consulting and Technics
Location of First Line Consulting and Technics on the google maps. Address and contacts of First Line Consulting and Technics

Andere gerelateerde bedrijven als come First Line Consulting and Technics First Line Consulting and Technics: CRTC Belgium-Lataire | MIVI BELGIUM NV | Kinderdagverblijf | Lauwers Heftruck Service BVBA | Danamai C.S. Sprl

Other related companies as First Line Consulting and Technics: CRTC Belgium-Lataire | MIVI BELGIUM NV | Kinderdagverblijf | Lauwers Heftruck Service BVBA | Danamai C.S. Sprl

First Line Consulting and Technics is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is First Line Consulting and Technics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08990081787. Het bedrijf First Line Consulting and Technics bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 131,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in First Line Consulting and Technics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van First Line Consulting and Technics is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van First Line Consulting and Technics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van First Line Consulting and Technics, openstaande posities, locatie van First Line Consulting and Technics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

First Line Consulting and Technics is a company, that was registered 1995 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is First Line Consulting and Technics, company assigned to the tax number BE08990081787. The company First Line Consulting and Technics is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 131,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in First Line Consulting and Technics were not found.
The main activity of First Line Consulting and Technics is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of First Line Consulting and Technics is not available. You also can look at reviews of First Line Consulting and Technics, open positions, location of First Line Consulting and Technics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over First Line Consulting and Technics, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf First Line Consulting and Technics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about First Line Consulting and Technics, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company First Line Consulting and Technics, employees, financial statistics.