Cerfontaine M

Contactgegevens Cerfontaine M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cerfontaine M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cerfontaine M

Regio (region): Verviers (Petit-Rechain), België

Adres (address): Rue de Grand Rechain 54,4800, België

Telefoon (phone): 087 30 04 69; 087 33 05 02; 0477 42 89 90 087 30 04 69; 087 33 05 02; 0477 42 89 90

Fax (fax): 087 30 04 69 087 30 04 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cerfontaine M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cerfontaine M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cerfontaine M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cerfontaine M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cerfontaine M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cerfontaine M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cerfontaine M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cerfontaine M
Products information Cerfontaine M

BTW identificatienummer (tax): BE05010284423
Ondernemingsnummer: 8457519531
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Cerfontaine M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cerfontaine M
(Get full report from official database of BE for Cerfontaine M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cerfontaine M
Addition kinds of activities for Cerfontaine M

13829901. Luchtgeofysische verkenning, olie en gas | Aerial geophysical exploration, oil and gas
14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
34710104. Electroliserende staal | Electrolizing steel
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean

Werken bij Cerfontaine M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cerfontaine M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cerfontaine M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cerfontaine M. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Cerfontaine M in sociale netwerken
Look for responds of Cerfontaine M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cerfontaine M. Laat een reactie achter voor Cerfontaine M. Cerfontaine M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cerfontaine M. Leave a respond for Cerfontaine M. Cerfontaine M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cerfontaine M op de google maps. Adres en contacten Cerfontaine M
Location of Cerfontaine M on the google maps. Address and contacts of Cerfontaine M

Andere gerelateerde bedrijven als come Cerfontaine M Cerfontaine M: LIEGE SOUDAGE SA ANC ETS LECLE SA | BERLITZ | Cadence SPRL | DTZ SA | Marc-Henri Bawin

Other related companies as Cerfontaine M: LIEGE SOUDAGE SA ANC ETS LECLE SA | BERLITZ | Cadence SPRL | DTZ SA | Marc-Henri Bawin

Cerfontaine M is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Verviers (Petit-Rechain), België. De volledige naam van het bedrijf is Cerfontaine M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05010284423. Het bedrijf Cerfontaine M bevindt zich op het adres: Rue de Grand Rechain 54,4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cerfontaine M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cerfontaine M is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cerfontaine M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cerfontaine M, openstaande posities, locatie van Cerfontaine M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cerfontaine M is a company, that was registered 1989 in Verviers (Petit-Rechain) region, Belgium. Full name of company is Cerfontaine M, company assigned to the tax number BE05010284423. The company Cerfontaine M is located at the address: Rue de Grand Rechain 54,4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cerfontaine M were not found.
The main activity of Cerfontaine M is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cerfontaine M is not available. You also can look at reviews of Cerfontaine M, open positions, location of Cerfontaine M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cerfontaine M, Verviers (Petit-Rechain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cerfontaine M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cerfontaine M, Verviers (Petit-Rechain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cerfontaine M, employees, financial statistics.