Marc-Henri Bawin

Contactgegevens Marc-Henri Bawin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marc-Henri Bawin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marc-Henri Bawin

Regio (region): 4570 - Marchin - Belgium, België

Adres (address): Rue Pierpont 4, België

Telefoon (phone): 0497/342671 0497/342671

Fax (fax): +32 (4) 747-71-39 +32 (4) 747-71-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marc-Henri Bawin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marc-Henri Bawin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marc-Henri Bawin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marc-Henri Bawin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marc-Henri Bawin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marc-Henri Bawin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marc-Henri Bawin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marc-Henri Bawin
Products information Marc-Henri Bawin

BTW identificatienummer (tax): BE06663177490
Ondernemingsnummer: 1446594238
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Marc-Henri Bawin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marc-Henri Bawin
(Get full report from official database of BE for Marc-Henri Bawin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marc-Henri Bawin
Addition kinds of activities for Marc-Henri Bawin

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
09129907. Pilchard, vangen van | Pilchard, catching of
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
33120000. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
59991603. Kaarswinkels | Candle shops

Werken bij Marc-Henri Bawin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marc-Henri Bawin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marc-Henri Bawin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marc-Henri Bawin. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Marc-Henri Bawin in sociale netwerken
Look for responds of Marc-Henri Bawin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marc-Henri Bawin. Laat een reactie achter voor Marc-Henri Bawin. Marc-Henri Bawin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marc-Henri Bawin. Leave a respond for Marc-Henri Bawin. Marc-Henri Bawin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marc-Henri Bawin op de google maps. Adres en contacten Marc-Henri Bawin
Location of Marc-Henri Bawin on the google maps. Address and contacts of Marc-Henri Bawin

Andere gerelateerde bedrijven als come Marc-Henri Bawin Marc-Henri Bawin: Gesco SPRL | EUROPORTES | Groen-Groen BVBA | Light & Design Centre NV | Interconnected generation

Other related companies as Marc-Henri Bawin: Gesco SPRL | EUROPORTES | Groen-Groen BVBA | Light & Design Centre NV | Interconnected generation

Marc-Henri Bawin is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 4570 - Marchin - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Marc-Henri Bawin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663177490. Het bedrijf Marc-Henri Bawin bevindt zich op het adres: Rue Pierpont 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Marc-Henri Bawin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marc-Henri Bawin is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marc-Henri Bawin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marc-Henri Bawin, openstaande posities, locatie van Marc-Henri Bawin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marc-Henri Bawin is a company, that was registered 2009 in 4570 - Marchin - Belgium region, Belgium. Full name of company is Marc-Henri Bawin, company assigned to the tax number BE06663177490. The company Marc-Henri Bawin is located at the address: Rue Pierpont 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Marc-Henri Bawin were not found.
The main activity of Marc-Henri Bawin is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Marc-Henri Bawin is not available. You also can look at reviews of Marc-Henri Bawin, open positions, location of Marc-Henri Bawin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marc-Henri Bawin, 4570 - Marchin - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marc-Henri Bawin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marc-Henri Bawin, 4570 - Marchin - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marc-Henri Bawin, employees, financial statistics.