@RT-CAD

Contactgegevens @RT-CAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @RT-CAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

@RT-CAD

Regio (region): Roeselare (Rumbeke), België

Adres (address): Landmansstraat 51,8800, België

Telefoon (phone): 056 50 38 09 056 50 38 09

Fax (fax): 056 50 38 09 056 50 38 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @RT-CAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@RT-CAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@RT-CAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @RT-CAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @RT-CAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @RT-CAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @RT-CAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @RT-CAD
Products information @RT-CAD

BTW identificatienummer (tax): BE07360260009
Ondernemingsnummer: 5336303710
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in @RT-CAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @RT-CAD
(Get full report from official database of BE for @RT-CAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor @RT-CAD
Addition kinds of activities for @RT-CAD

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
29110202. Benzine mengende planten | Gasoline blending plants
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
36210201. Condensers, synchroon: elektrisch | Condensers, synchronous: electric
51139907. Drukgevoelige tape | Pressure sensitive tape

Werken bij @RT-CAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @RT-CAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @RT-CAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @RT-CAD. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van @RT-CAD in sociale netwerken
Look for responds of @RT-CAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor @RT-CAD. Laat een reactie achter voor @RT-CAD. @RT-CAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @RT-CAD. Leave a respond for @RT-CAD. @RT-CAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @RT-CAD op de google maps. Adres en contacten @RT-CAD
Location of @RT-CAD on the google maps. Address and contacts of @RT-CAD

Andere gerelateerde bedrijven als come @RT-CAD @RT-CAD: MIO KUST | All Royal Group SPRL | POWER LIMIT SPRL | CADRE 2000 | Vandevoorde,Johan

Other related companies as @RT-CAD: MIO KUST | All Royal Group SPRL | POWER LIMIT SPRL | CADRE 2000 | Vandevoorde,Johan

@RT-CAD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Roeselare (Rumbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is @RT-CAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07360260009. Het bedrijf @RT-CAD bevindt zich op het adres: Landmansstraat 51,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in @RT-CAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van @RT-CAD is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @RT-CAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @RT-CAD, openstaande posities, locatie van @RT-CAD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

@RT-CAD is a company, that was registered 2006 in Roeselare (Rumbeke) region, Belgium. Full name of company is @RT-CAD, company assigned to the tax number BE07360260009. The company @RT-CAD is located at the address: Landmansstraat 51,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in @RT-CAD were not found.
The main activity of @RT-CAD is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of @RT-CAD is not available. You also can look at reviews of @RT-CAD, open positions, location of @RT-CAD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over @RT-CAD, Roeselare (Rumbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @RT-CAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @RT-CAD, Roeselare (Rumbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @RT-CAD, employees, financial statistics.