Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Contactgegevens Chant d'Oiseau Décoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chant d'Oiseau Décoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Vogelzanglaan 29A,1150, België

Telefoon (phone): 02 772 00 65 02 772 00 65

Fax (fax): 02 772 00 65 02 772 00 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chant d'Oiseau Décoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chant d'Oiseau Décoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chant d'Oiseau Décoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chant d'Oiseau Décoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chant d'Oiseau Décoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Products information Chant d'Oiseau Décoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07368499755
Ondernemingsnummer: 6871643066
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Chant d'Oiseau Décoration SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Chant d'Oiseau Décoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Addition kinds of activities for Chant d'Oiseau Décoration SPRL

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
20870100. Voedselkleurstoffen | Food colorings
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
50329900. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij Chant d'Oiseau Décoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chant d'Oiseau Décoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Chant d'Oiseau Décoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chant d'Oiseau Décoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Laat een reactie achter voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Chant d'Oiseau Décoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Leave a respond for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Chant d'Oiseau Décoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chant d'Oiseau Décoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Location of Chant d'Oiseau Décoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chant d'Oiseau Décoration SPRL Chant d'Oiseau Décoration SPRL: Watthe Bouwwerken | De Preter Jesse | FONTEYN SCIENCES & MEDICINE | STUDIEBUREAU LUC FORMAN | SYMO NV

Other related companies as Chant d'Oiseau Décoration SPRL: Watthe Bouwwerken | De Preter Jesse | FONTEYN SCIENCES & MEDICINE | STUDIEBUREAU LUC FORMAN | SYMO NV

Chant d'Oiseau Décoration SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Chant d'Oiseau Décoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07368499755. Het bedrijf Chant d'Oiseau Décoration SPRL bevindt zich op het adres: Vogelzanglaan 29A,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Chant d'Oiseau Décoration SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chant d'Oiseau Décoration SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chant d'Oiseau Décoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chant d'Oiseau Décoration SPRL, openstaande posities, locatie van Chant d'Oiseau Décoration SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chant d'Oiseau Décoration SPRL is a company, that was registered 1993 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Chant d'Oiseau Décoration SPRL, company assigned to the tax number BE07368499755. The company Chant d'Oiseau Décoration SPRL is located at the address: Vogelzanglaan 29A,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Chant d'Oiseau Décoration SPRL were not found.
The main activity of Chant d'Oiseau Décoration SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chant d'Oiseau Décoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Chant d'Oiseau Décoration SPRL, open positions, location of Chant d'Oiseau Décoration SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chant d'Oiseau Décoration SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chant d'Oiseau Décoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chant d'Oiseau Décoration SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chant d'Oiseau Décoration SPRL, employees, financial statistics.