FONTEYN SCIENCES & MEDICINE

Contactgegevens FONTEYN SCIENCES & MEDICINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONTEYN SCIENCES & MEDICINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONTEYN SCIENCES & MEDICINE

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Martinus V-straat 43,1200, België

Telefoon (phone): 02 763 16 86 02 763 16 86

Fax (fax): 02 772 10 04 02 772 10 04

E-Mail: adré[email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONTEYN SCIENCES & MEDICINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONTEYN SCIENCES & MEDICINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONTEYN SCIENCES & MEDICINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONTEYN SCIENCES & MEDICINE
Products information FONTEYN SCIENCES & MEDICINE

BTW identificatienummer (tax): BE04064361572
Ondernemingsnummer: 3200561523
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FONTEYN SCIENCES & MEDICINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONTEYN SCIENCES & MEDICINE
(Get full report from official database of BE for FONTEYN SCIENCES & MEDICINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONTEYN SCIENCES & MEDICINE
Addition kinds of activities for FONTEYN SCIENCES & MEDICINE

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
763101. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
20239910. Gemalen melk | Malted milk
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
35560402. Distillery machines | Distillery machinery

Werken bij FONTEYN SCIENCES & MEDICINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONTEYN SCIENCES & MEDICINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van FONTEYN SCIENCES & MEDICINE in sociale netwerken
Look for responds of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. Laat een reactie achter voor FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. FONTEYN SCIENCES & MEDICINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. Leave a respond for FONTEYN SCIENCES & MEDICINE. FONTEYN SCIENCES & MEDICINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONTEYN SCIENCES & MEDICINE op de google maps. Adres en contacten FONTEYN SCIENCES & MEDICINE
Location of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE on the google maps. Address and contacts of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE

Andere gerelateerde bedrijven als come FONTEYN SCIENCES & MEDICINE FONTEYN SCIENCES & MEDICINE: Scarade NV | Handsaeme Machinery BVBA | RUSTHUIS-DAGVERZORGINGSCENTRUM EN KORTVERBLIJF | Modul-System N.V. | Nathalie Dessart

Other related companies as FONTEYN SCIENCES & MEDICINE: Scarade NV | Handsaeme Machinery BVBA | RUSTHUIS-DAGVERZORGINGSCENTRUM EN KORTVERBLIJF | Modul-System N.V. | Nathalie Dessart

FONTEYN SCIENCES & MEDICINE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04064361572. Het bedrijf FONTEYN SCIENCES & MEDICINE bevindt zich op het adres: Martinus V-straat 43,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FONTEYN SCIENCES & MEDICINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FONTEYN SCIENCES & MEDICINE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONTEYN SCIENCES & MEDICINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, openstaande posities, locatie van FONTEYN SCIENCES & MEDICINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie adré[email protected]; [email protected]

FONTEYN SCIENCES & MEDICINE is a company, that was registered 1985 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, company assigned to the tax number BE04064361572. The company FONTEYN SCIENCES & MEDICINE is located at the address: Martinus V-straat 43,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FONTEYN SCIENCES & MEDICINE were not found.
The main activity of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE is not available. You also can look at reviews of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, open positions, location of FONTEYN SCIENCES & MEDICINE on the map. For more information, write us to email adré[email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONTEYN SCIENCES & MEDICINE, employees, financial statistics.