AMI DE BOCK NV

Contactgegevens AMI DE BOCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMI DE BOCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMI DE BOCK NV

Regio (region): Gavere (Asper), België

Adres (address): Legen Heirweg 49,9890, België

Telefoon (phone): +32 (61) 896-92-48 +32 (61) 896-92-48

Fax (fax): +32 (11) 185-74-53 +32 (11) 185-74-53

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMI DE BOCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMI DE BOCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMI DE BOCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMI DE BOCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMI DE BOCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMI DE BOCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMI DE BOCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMI DE BOCK NV
Products information AMI DE BOCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE04624938964
Ondernemingsnummer: 7154815673
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AMI DE BOCK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMI DE BOCK NV
(Get full report from official database of BE for AMI DE BOCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMI DE BOCK NV
Addition kinds of activities for AMI DE BOCK NV

1741. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
395599. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
28249914. Sojabonenvezels | Soybean fibers
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle

Werken bij AMI DE BOCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMI DE BOCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMI DE BOCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMI DE BOCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

Zoek naar antwoorden van AMI DE BOCK NV in sociale netwerken
Look for responds of AMI DE BOCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMI DE BOCK NV. Laat een reactie achter voor AMI DE BOCK NV. AMI DE BOCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMI DE BOCK NV. Leave a respond for AMI DE BOCK NV. AMI DE BOCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMI DE BOCK NV op de google maps. Adres en contacten AMI DE BOCK NV
Location of AMI DE BOCK NV on the google maps. Address and contacts of AMI DE BOCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AMI DE BOCK NV AMI DE BOCK NV: Valemberg SA | Stemo | Vercammen Vic & Dirk BVBA | INBUCO N.V | Appermans, Karel

Other related companies as AMI DE BOCK NV: Valemberg SA | Stemo | Vercammen Vic & Dirk BVBA | INBUCO N.V | Appermans, Karel

AMI DE BOCK NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Gavere (Asper), België. De volledige naam van het bedrijf is AMI DE BOCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04624938964. Het bedrijf AMI DE BOCK NV bevindt zich op het adres: Legen Heirweg 49,9890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AMI DE BOCK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMI DE BOCK NV is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMI DE BOCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMI DE BOCK NV, openstaande posities, locatie van AMI DE BOCK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

AMI DE BOCK NV is a company, that was registered 1999 in Gavere (Asper) region, Belgium. Full name of company is AMI DE BOCK NV, company assigned to the tax number BE04624938964. The company AMI DE BOCK NV is located at the address: Legen Heirweg 49,9890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AMI DE BOCK NV were not found.
The main activity of AMI DE BOCK NV is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AMI DE BOCK NV is not available. You also can look at reviews of AMI DE BOCK NV, open positions, location of AMI DE BOCK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMI DE BOCK NV, Gavere (Asper): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMI DE BOCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMI DE BOCK NV, Gavere (Asper): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMI DE BOCK NV, employees, financial statistics.