Vercammen Vic & Dirk BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Vercammen Vic & Dirk BVBA
Private companiesEducational Services • Vercammen Vic & Dirk BVBA

Contactgegevens Vercammen Vic & Dirk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vercammen Vic & Dirk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vercammen Vic & Dirk BVBA

Regio (region): Geel, België

Adres (address): J.B. Stessenstraat 63,2440, België

Telefoon (phone): 014 58 94 01; 014 58 94 02 014 58 94 01; 014 58 94 02

Fax (fax): 014 58 57 55 014 58 57 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vercammen Vic & Dirk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vercammen Vic & Dirk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vercammen Vic & Dirk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vercammen Vic & Dirk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vercammen Vic & Dirk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vercammen Vic & Dirk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vercammen Vic & Dirk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vercammen Vic & Dirk BVBA
Products information Vercammen Vic & Dirk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vercammen Vic & Dirk BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vercammen Vic & Dirk BVBA
(Get full report from official database of BE for Vercammen Vic & Dirk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vercammen Vic & Dirk BVBA
Addition kinds of activities for Vercammen Vic & Dirk BVBA

357702. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
23950000. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
35470201. Barfabrieken | Bar mills
36290100. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial

Werken bij Vercammen Vic & Dirk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vercammen Vic & Dirk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vercammen Vic & Dirk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vercammen Vic & Dirk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

Zoek naar antwoorden van Vercammen Vic & Dirk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vercammen Vic & Dirk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vercammen Vic & Dirk BVBA. Laat een reactie achter voor Vercammen Vic & Dirk BVBA. Vercammen Vic & Dirk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vercammen Vic & Dirk BVBA. Leave a respond for Vercammen Vic & Dirk BVBA. Vercammen Vic & Dirk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vercammen Vic & Dirk BVBA op de google maps. Adres en contacten Vercammen Vic & Dirk BVBA
Location of Vercammen Vic & Dirk BVBA on the google maps. Address and contacts of Vercammen Vic & Dirk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vercammen Vic & Dirk BVBA Vercammen Vic & Dirk BVBA: Cobelba SA | BBTK-SETCA | AMIX SA | Cassart Special Products SA | Azerty Copy S.C.

Other related companies as Vercammen Vic & Dirk BVBA: Cobelba SA | BBTK-SETCA | AMIX SA | Cassart Special Products SA | Azerty Copy S.C.

Vercammen Vic & Dirk BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is Vercammen Vic & Dirk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf Vercammen Vic & Dirk BVBA bevindt zich op het adres: J.B. Stessenstraat 63,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vercammen Vic & Dirk BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vercammen Vic & Dirk BVBA is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vercammen Vic & Dirk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vercammen Vic & Dirk BVBA, openstaande posities, locatie van Vercammen Vic & Dirk BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vercammen Vic & Dirk BVBA is a company, that was registered 2018 in Geel region, Belgium. Full name of company is Vercammen Vic & Dirk BVBA, company assigned to the tax number BE06741729736. The company Vercammen Vic & Dirk BVBA is located at the address: J.B. Stessenstraat 63,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vercammen Vic & Dirk BVBA were not found.
The main activity of Vercammen Vic & Dirk BVBA is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vercammen Vic & Dirk BVBA is not available. You also can look at reviews of Vercammen Vic & Dirk BVBA, open positions, location of Vercammen Vic & Dirk BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vercammen Vic & Dirk BVBA, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vercammen Vic & Dirk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vercammen Vic & Dirk BVBA, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vercammen Vic & Dirk BVBA, employees, financial statistics.