Steverlynck Gebr NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Steverlynck Gebr NV
Private companiesBusiness Services • Steverlynck Gebr NV

Contactgegevens Steverlynck Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steverlynck Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steverlynck Gebr NV

Regio (region): Anzegem (Vichte), België

Adres (address): Oudenaardestraat 84,8570, België

Telefoon (phone): 056 77 77 51 056 77 77 51

Fax (fax): 056 77 77 59 056 77 77 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steverlynck Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steverlynck Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steverlynck Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steverlynck Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steverlynck Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steverlynck Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steverlynck Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steverlynck Gebr NV
Products information Steverlynck Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE09480621337
Ondernemingsnummer: 7430297851
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Steverlynck Gebr NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steverlynck Gebr NV
(Get full report from official database of BE for Steverlynck Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steverlynck Gebr NV
Addition kinds of activities for Steverlynck Gebr NV

365102. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
28990300. Gelatine | Gelatin
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
50840304. Zaagmolen machines en uitrusting | Sawmill machinery and equipment

Werken bij Steverlynck Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steverlynck Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steverlynck Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steverlynck Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Steverlynck Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of Steverlynck Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steverlynck Gebr NV. Laat een reactie achter voor Steverlynck Gebr NV. Steverlynck Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steverlynck Gebr NV. Leave a respond for Steverlynck Gebr NV. Steverlynck Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steverlynck Gebr NV op de google maps. Adres en contacten Steverlynck Gebr NV
Location of Steverlynck Gebr NV on the google maps. Address and contacts of Steverlynck Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Steverlynck Gebr NV Steverlynck Gebr NV: Adyns NV | BELCOLOR PHOTO A BARE SA | Quattrondo BVBA | Aqua Sun Fit SA | Wittenborg Automaten

Other related companies as Steverlynck Gebr NV: Adyns NV | BELCOLOR PHOTO A BARE SA | Quattrondo BVBA | Aqua Sun Fit SA | Wittenborg Automaten

Steverlynck Gebr NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Anzegem (Vichte), België. De volledige naam van het bedrijf is Steverlynck Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480621337. Het bedrijf Steverlynck Gebr NV bevindt zich op het adres: Oudenaardestraat 84,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Steverlynck Gebr NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steverlynck Gebr NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steverlynck Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steverlynck Gebr NV, openstaande posities, locatie van Steverlynck Gebr NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Steverlynck Gebr NV is a company, that was registered 1986 in Anzegem (Vichte) region, Belgium. Full name of company is Steverlynck Gebr NV, company assigned to the tax number BE09480621337. The company Steverlynck Gebr NV is located at the address: Oudenaardestraat 84,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Steverlynck Gebr NV were not found.
The main activity of Steverlynck Gebr NV is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Steverlynck Gebr NV is not available. You also can look at reviews of Steverlynck Gebr NV, open positions, location of Steverlynck Gebr NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steverlynck Gebr NV, Anzegem (Vichte): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steverlynck Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steverlynck Gebr NV, Anzegem (Vichte): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steverlynck Gebr NV, employees, financial statistics.