Verhoestraete Metalen NV

Contactgegevens Verhoestraete Metalen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhoestraete Metalen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhoestraete Metalen NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Wijnendalestraat 189,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 72 00 051 22 72 00

Fax (fax): 051 22 09 74 051 22 09 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhoestraete Metalen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhoestraete Metalen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhoestraete Metalen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhoestraete Metalen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhoestraete Metalen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhoestraete Metalen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhoestraete Metalen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhoestraete Metalen NV
Products information Verhoestraete Metalen NV

BTW identificatienummer (tax): BE07388000488
Ondernemingsnummer: 3005279541
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verhoestraete Metalen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhoestraete Metalen NV
(Get full report from official database of BE for Verhoestraete Metalen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhoestraete Metalen NV
Addition kinds of activities for Verhoestraete Metalen NV

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
38240105. Vloeistofmeters, n.v. | Liquid meters, nec
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used
57190108. Atypische | Metalware
76992402. Batterij service en reparatie | Battery service and repair

Werken bij Verhoestraete Metalen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhoestraete Metalen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhoestraete Metalen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhoestraete Metalen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

Zoek naar antwoorden van Verhoestraete Metalen NV in sociale netwerken
Look for responds of Verhoestraete Metalen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhoestraete Metalen NV. Laat een reactie achter voor Verhoestraete Metalen NV. Verhoestraete Metalen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhoestraete Metalen NV. Leave a respond for Verhoestraete Metalen NV. Verhoestraete Metalen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhoestraete Metalen NV op de google maps. Adres en contacten Verhoestraete Metalen NV
Location of Verhoestraete Metalen NV on the google maps. Address and contacts of Verhoestraete Metalen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhoestraete Metalen NV Verhoestraete Metalen NV: Weissenbruch SA | Gilly Zoo SPRL | ARJAY TELECOM SA | DIELEMAN JOSE NV JOCHRI NV | Godart Ghislain & Fils S.P.R.L.

Other related companies as Verhoestraete Metalen NV: Weissenbruch SA | Gilly Zoo SPRL | ARJAY TELECOM SA | DIELEMAN JOSE NV JOCHRI NV | Godart Ghislain & Fils S.P.R.L.

Verhoestraete Metalen NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhoestraete Metalen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07388000488. Het bedrijf Verhoestraete Metalen NV bevindt zich op het adres: Wijnendalestraat 189,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verhoestraete Metalen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhoestraete Metalen NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhoestraete Metalen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhoestraete Metalen NV, openstaande posities, locatie van Verhoestraete Metalen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhoestraete Metalen NV is a company, that was registered 1996 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Verhoestraete Metalen NV, company assigned to the tax number BE07388000488. The company Verhoestraete Metalen NV is located at the address: Wijnendalestraat 189,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verhoestraete Metalen NV were not found.
The main activity of Verhoestraete Metalen NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhoestraete Metalen NV is not available. You also can look at reviews of Verhoestraete Metalen NV, open positions, location of Verhoestraete Metalen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhoestraete Metalen NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhoestraete Metalen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhoestraete Metalen NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhoestraete Metalen NV, employees, financial statistics.