Weissenbruch SA

Contactgegevens Weissenbruch SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weissenbruch SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weissenbruch SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Weeshuisstraat 40,1070, België

Telefoon (phone): 02 558 19 30 02 558 19 30

Fax (fax): 02 520 72 43 02 520 72 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weissenbruch SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weissenbruch SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weissenbruch SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weissenbruch SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weissenbruch SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weissenbruch SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weissenbruch SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weissenbruch SA
Products information Weissenbruch SA

BTW identificatienummer (tax): BE05730712890
Ondernemingsnummer: 6197357177
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Weissenbruch SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weissenbruch SA
(Get full report from official database of BE for Weissenbruch SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weissenbruch SA
Addition kinds of activities for Weissenbruch SA

10940000. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
51980104. lakken | Lacquers
80629905. Ziekenhuis, professionele verpleegschool | Hospital, professional nursing school

Werken bij Weissenbruch SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weissenbruch SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weissenbruch SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weissenbruch SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Weissenbruch SA in sociale netwerken
Look for responds of Weissenbruch SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weissenbruch SA. Laat een reactie achter voor Weissenbruch SA. Weissenbruch SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weissenbruch SA. Leave a respond for Weissenbruch SA. Weissenbruch SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weissenbruch SA op de google maps. Adres en contacten Weissenbruch SA
Location of Weissenbruch SA on the google maps. Address and contacts of Weissenbruch SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Weissenbruch SA Weissenbruch SA: Duffeleer Anthony Architect | Service d'accueil de Jour pour Adultes le Bois Roussel | BIELEN PRODUKTEN NV | Criaperles | Le Dome sprl

Other related companies as Weissenbruch SA: Duffeleer Anthony Architect | Service d'accueil de Jour pour Adultes le Bois Roussel | BIELEN PRODUKTEN NV | Criaperles | Le Dome sprl

Weissenbruch SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Weissenbruch SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730712890. Het bedrijf Weissenbruch SA bevindt zich op het adres: Weeshuisstraat 40,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Weissenbruch SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weissenbruch SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weissenbruch SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weissenbruch SA, openstaande posities, locatie van Weissenbruch SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weissenbruch SA is a company, that was registered 2017 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Weissenbruch SA, company assigned to the tax number BE05730712890. The company Weissenbruch SA is located at the address: Weeshuisstraat 40,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Weissenbruch SA were not found.
The main activity of Weissenbruch SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Weissenbruch SA is not available. You also can look at reviews of Weissenbruch SA, open positions, location of Weissenbruch SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weissenbruch SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weissenbruch SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weissenbruch SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weissenbruch SA, employees, financial statistics.