Immo Gérance du Parc SPRL

Contactgegevens Immo Gérance du Parc SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Gérance du Parc SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Gérance du Parc SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Keerkringenlaan 40,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 38 43; 02 346 38 91; 0495 30 40 60 02 346 38 43; 02 346 38 91; 0495 30 40 60

Fax (fax): 02 346 02 83 02 346 02 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Gérance du Parc SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Gérance du Parc SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Gérance du Parc SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Gérance du Parc SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Gérance du Parc SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Gérance du Parc SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Gérance du Parc SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Gérance du Parc SPRL
Products information Immo Gérance du Parc SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06660980224
Ondernemingsnummer: 4037170410
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Immo Gérance du Parc SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Gérance du Parc SPRL
(Get full report from official database of BE for Immo Gérance du Parc SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Gérance du Parc SPRL
Addition kinds of activities for Immo Gérance du Parc SPRL

504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
35619901. Cilinders, pomp | Cylinders, pump
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait

Werken bij Immo Gérance du Parc SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Gérance du Parc SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Gérance du Parc SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Gérance du Parc SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Immo Gérance du Parc SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Immo Gérance du Parc SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Gérance du Parc SPRL. Laat een reactie achter voor Immo Gérance du Parc SPRL. Immo Gérance du Parc SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Gérance du Parc SPRL. Leave a respond for Immo Gérance du Parc SPRL. Immo Gérance du Parc SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Gérance du Parc SPRL op de google maps. Adres en contacten Immo Gérance du Parc SPRL
Location of Immo Gérance du Parc SPRL on the google maps. Address and contacts of Immo Gérance du Parc SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Gérance du Parc SPRL Immo Gérance du Parc SPRL: DE BRUYCKER OSWALD NV | ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA | Dakette BVBA | Lahaye Sylvie | Willaert-Van Boom B.V.B.A.

Other related companies as Immo Gérance du Parc SPRL: DE BRUYCKER OSWALD NV | ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA | Dakette BVBA | Lahaye Sylvie | Willaert-Van Boom B.V.B.A.

Immo Gérance du Parc SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Gérance du Parc SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06660980224. Het bedrijf Immo Gérance du Parc SPRL bevindt zich op het adres: Keerkringenlaan 40,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Immo Gérance du Parc SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Gérance du Parc SPRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Gérance du Parc SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Gérance du Parc SPRL, openstaande posities, locatie van Immo Gérance du Parc SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immo Gérance du Parc SPRL is a company, that was registered 2012 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Immo Gérance du Parc SPRL, company assigned to the tax number BE06660980224. The company Immo Gérance du Parc SPRL is located at the address: Keerkringenlaan 40,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Immo Gérance du Parc SPRL were not found.
The main activity of Immo Gérance du Parc SPRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Gérance du Parc SPRL is not available. You also can look at reviews of Immo Gérance du Parc SPRL, open positions, location of Immo Gérance du Parc SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Gérance du Parc SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Gérance du Parc SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Gérance du Parc SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Gérance du Parc SPRL, employees, financial statistics.