ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA

Contactgegevens ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Lindanusstraat 19,9200, België

Telefoon (phone): 052 21 30 25 052 21 30 25

Fax (fax): 052 21 32 84 052 21 32 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA
Products information ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03593872070
Ondernemingsnummer: 1032684326
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA

731199. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
22580301. Mosquito netting, warp breien | Mosquito netting, warp knit
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
50880303. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts

Werken bij ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. Leave a respond for ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA. ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA
Location of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA: Bragard D | Maretti | Stove & Zn | VAN-O-BEL NV | Rucanor N.V.

Other related companies as ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA: Bragard D | Maretti | Stove & Zn | VAN-O-BEL NV | Rucanor N.V.

ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593872070. Het bedrijf ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA bevindt zich op het adres: Lindanusstraat 19,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA is a company, that was registered 1996 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, company assigned to the tax number BE03593872070. The company ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA is located at the address: Lindanusstraat 19,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA were not found.
The main activity of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, open positions, location of ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM BOGAERT CVBA, employees, financial statistics.