Beh.Imm.Exp.

Contactgegevens Beh.Imm.Exp.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beh.Imm.Exp.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beh.Imm.Exp.

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Zeedijk 146,8400, België

Telefoon (phone): 059 80 86 02 059 80 86 02

Fax (fax): 059 70 55 26 059 70 55 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beh.Imm.Exp.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beh.Imm.Exp."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beh.Imm.Exp."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beh.Imm.Exp., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beh.Imm.Exp.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beh.Imm.Exp., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beh.Imm.Exp.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beh.Imm.Exp.
Products information Beh.Imm.Exp.

BTW identificatienummer (tax): BE08355895996
Ondernemingsnummer: 9356475830
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Beh.Imm.Exp. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beh.Imm.Exp.
(Get full report from official database of BE for Beh.Imm.Exp.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beh.Imm.Exp.
Addition kinds of activities for Beh.Imm.Exp.

329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
23960203. Passementeries | Passementeries
35779906. Grafische displays, behalve grafische terminals | Graphic displays, except graphic terminals
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
76220305. Video reparatie | Video repair

Werken bij Beh.Imm.Exp.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beh.Imm.Exp.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beh.Imm.Exp.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beh.Imm.Exp.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van Beh.Imm.Exp. in sociale netwerken
Look for responds of Beh.Imm.Exp. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beh.Imm.Exp.. Laat een reactie achter voor Beh.Imm.Exp.. Beh.Imm.Exp. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beh.Imm.Exp.. Leave a respond for Beh.Imm.Exp.. Beh.Imm.Exp. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beh.Imm.Exp. op de google maps. Adres en contacten Beh.Imm.Exp.
Location of Beh.Imm.Exp. on the google maps. Address and contacts of Beh.Imm.Exp.

Andere gerelateerde bedrijven als come Beh.Imm.Exp. Beh.Imm.Exp.: VDC-Verhoeven Dust Control BVBA | Sima Tours NV | Gemo Screen NV | Depraetere BVBA | Prolinea SPRL

Other related companies as Beh.Imm.Exp.: VDC-Verhoeven Dust Control BVBA | Sima Tours NV | Gemo Screen NV | Depraetere BVBA | Prolinea SPRL

Beh.Imm.Exp. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Beh.Imm.Exp., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08355895996. Het bedrijf Beh.Imm.Exp. bevindt zich op het adres: Zeedijk 146,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Beh.Imm.Exp. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beh.Imm.Exp. is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beh.Imm.Exp. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beh.Imm.Exp., openstaande posities, locatie van Beh.Imm.Exp. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beh.Imm.Exp. is a company, that was registered 1998 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Beh.Imm.Exp., company assigned to the tax number BE08355895996. The company Beh.Imm.Exp. is located at the address: Zeedijk 146,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Beh.Imm.Exp. were not found.
The main activity of Beh.Imm.Exp. is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beh.Imm.Exp. is not available. You also can look at reviews of Beh.Imm.Exp., open positions, location of Beh.Imm.Exp. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beh.Imm.Exp., Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beh.Imm.Exp., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beh.Imm.Exp., Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beh.Imm.Exp., employees, financial statistics.