VDC-Verhoeven Dust Control BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • VDC-Verhoeven Dust Control BVBA
Private companiesDepository Institutions • VDC-Verhoeven Dust Control BVBA

Contactgegevens VDC-Verhoeven Dust Control BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDC-Verhoeven Dust Control BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDC-Verhoeven Dust Control BVBA

Regio (region): Vorselaar, België

Adres (address): Merellaan 22,2290, België

Telefoon (phone): 014 51 63 73 014 51 63 73

Fax (fax): 014 51 32 19 014 51 32 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDC-Verhoeven Dust Control BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDC-Verhoeven Dust Control BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDC-Verhoeven Dust Control BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDC-Verhoeven Dust Control BVBA
Products information VDC-Verhoeven Dust Control BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06050140380
Ondernemingsnummer: 4217346191
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VDC-Verhoeven Dust Control BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDC-Verhoeven Dust Control BVBA
(Get full report from official database of BE for VDC-Verhoeven Dust Control BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDC-Verhoeven Dust Control BVBA
Addition kinds of activities for VDC-Verhoeven Dust Control BVBA

329102. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
26579901. Voedselbakken, vouwen: gemaakt van aangekocht materiaal | Food containers, folding: made from purchased material
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
80110523. Uroloog | Urologist

Werken bij VDC-Verhoeven Dust Control BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDC-Verhoeven Dust Control BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van VDC-Verhoeven Dust Control BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. Laat een reactie achter voor VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. VDC-Verhoeven Dust Control BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. Leave a respond for VDC-Verhoeven Dust Control BVBA. VDC-Verhoeven Dust Control BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDC-Verhoeven Dust Control BVBA op de google maps. Adres en contacten VDC-Verhoeven Dust Control BVBA
Location of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA on the google maps. Address and contacts of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VDC-Verhoeven Dust Control BVBA VDC-Verhoeven Dust Control BVBA: AMBULANCE | Bruyns-Van Den Meersch BVBA | ELECTRO VROMAN | VANDENBERGHEN GERRY | Translift Belgium B.V.B.A.

Other related companies as VDC-Verhoeven Dust Control BVBA: AMBULANCE | Bruyns-Van Den Meersch BVBA | ELECTRO VROMAN | VANDENBERGHEN GERRY | Translift Belgium B.V.B.A.

VDC-Verhoeven Dust Control BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Vorselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06050140380. Het bedrijf VDC-Verhoeven Dust Control BVBA bevindt zich op het adres: Merellaan 22,2290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VDC-Verhoeven Dust Control BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDC-Verhoeven Dust Control BVBA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDC-Verhoeven Dust Control BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, openstaande posities, locatie van VDC-Verhoeven Dust Control BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDC-Verhoeven Dust Control BVBA is a company, that was registered 2012 in Vorselaar region, Belgium. Full name of company is VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, company assigned to the tax number BE06050140380. The company VDC-Verhoeven Dust Control BVBA is located at the address: Merellaan 22,2290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VDC-Verhoeven Dust Control BVBA were not found.
The main activity of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA is not available. You also can look at reviews of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, open positions, location of VDC-Verhoeven Dust Control BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, Vorselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, Vorselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDC-Verhoeven Dust Control BVBA, employees, financial statistics.