META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA
Private companiesTransportation Equipment • META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA

Contactgegevens META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Grote Kraaiwijk 3,2000, België

Telefoon (phone): 03 213 51 60 03 213 51 60

Fax (fax): 03 213 51 61 03 213 51 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA
Products information META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02515289306
Ondernemingsnummer: 2556762695
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA
(Get full report from official database of BE for META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA
Addition kinds of activities for META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA

162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
20840202. Brandewijngeesten | Brandy spirits
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
73891602. Florist telegraaf service | Florist telegraph service
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA in sociale netwerken
Look for responds of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. Laat een reactie achter voor META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. Leave a respond for META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA. META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA op de google maps. Adres en contacten META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA
Location of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA on the google maps. Address and contacts of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA: Tijtgat NV | CARGAS CENTER JANSEN M BVBA | Frigro NV | Hendrik Falepin | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA: Tijtgat NV | CARGAS CENTER JANSEN M BVBA | Frigro NV | Hendrik Falepin | Sibelco - S.C.R.

META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515289306. Het bedrijf META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA bevindt zich op het adres: Grote Kraaiwijk 3,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, openstaande posities, locatie van META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, company assigned to the tax number BE02515289306. The company META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA is located at the address: Grote Kraaiwijk 3,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA were not found.
The main activity of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA is not available. You also can look at reviews of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, open positions, location of META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company META ARCHITEKTUURBUREAU BVBA, employees, financial statistics.