A + D Milieu NV

Contactgegevens A + D Milieu NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A + D Milieu NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A + D Milieu NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Dieplaan 55,3600, België

Telefoon (phone): 089 32 26 00 089 32 26 00

Fax (fax): 089 32 26 09 089 32 26 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A + D Milieu NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A + D Milieu NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A + D Milieu NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A + D Milieu NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A + D Milieu NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A + D Milieu NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A + D Milieu NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A + D Milieu NV
Products information A + D Milieu NV

BTW identificatienummer (tax): BE07322082519
Ondernemingsnummer: 8722564697
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A + D Milieu NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A + D Milieu NV
(Get full report from official database of BE for A + D Milieu NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A + D Milieu NV
Addition kinds of activities for A + D Milieu NV

35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
36999911. Pulseversterkers | Pulse amplifiers
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators

Werken bij A + D Milieu NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A + D Milieu NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A + D Milieu NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A + D Milieu NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van A + D Milieu NV in sociale netwerken
Look for responds of A + D Milieu NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A + D Milieu NV. Laat een reactie achter voor A + D Milieu NV. A + D Milieu NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A + D Milieu NV. Leave a respond for A + D Milieu NV. A + D Milieu NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A + D Milieu NV op de google maps. Adres en contacten A + D Milieu NV
Location of A + D Milieu NV on the google maps. Address and contacts of A + D Milieu NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A + D Milieu NV A + D Milieu NV: Dépôt (Le) | Gillet & Jacques SPRL | Compagnie Laurent | Vos Technics BVBA | LEMMERS,MJM

Other related companies as A + D Milieu NV: Dépôt (Le) | Gillet & Jacques SPRL | Compagnie Laurent | Vos Technics BVBA | LEMMERS,MJM

A + D Milieu NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is A + D Milieu NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07322082519. Het bedrijf A + D Milieu NV bevindt zich op het adres: Dieplaan 55,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A + D Milieu NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A + D Milieu NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A + D Milieu NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A + D Milieu NV, openstaande posities, locatie van A + D Milieu NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A + D Milieu NV is a company, that was registered 2000 in Genk region, Belgium. Full name of company is A + D Milieu NV, company assigned to the tax number BE07322082519. The company A + D Milieu NV is located at the address: Dieplaan 55,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A + D Milieu NV were not found.
The main activity of A + D Milieu NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A + D Milieu NV is not available. You also can look at reviews of A + D Milieu NV, open positions, location of A + D Milieu NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A + D Milieu NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A + D Milieu NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A + D Milieu NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A + D Milieu NV, employees, financial statistics.