Burges Geoconsult BVBA

Contactgegevens Burges Geoconsult BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Burges Geoconsult BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Burges Geoconsult BVBA

Regio (region): Holsbeek (Kortrijk-Dutsel), België

Adres (address): Beemdpad 2,3220, België

Telefoon (phone): 016 62 12 91 016 62 12 91

Fax (fax): 016 62 14 30 016 62 14 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Burges Geoconsult BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Burges Geoconsult BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Burges Geoconsult BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Burges Geoconsult BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Burges Geoconsult BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Burges Geoconsult BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Burges Geoconsult BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Burges Geoconsult BVBA
Products information Burges Geoconsult BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06175659179
Ondernemingsnummer: 8105682373
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Burges Geoconsult BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Burges Geoconsult BVBA
(Get full report from official database of BE for Burges Geoconsult BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Burges Geoconsult BVBA
Addition kinds of activities for Burges Geoconsult BVBA

382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
22410103. Kant, automatische wind | Lace, auto wind
23920600. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
51819901. Ale | Ale
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij Burges Geoconsult BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Burges Geoconsult BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Burges Geoconsult BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Burges Geoconsult BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Verkoper van keukens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Poetshulp Student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van Burges Geoconsult BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Burges Geoconsult BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Burges Geoconsult BVBA. Laat een reactie achter voor Burges Geoconsult BVBA. Burges Geoconsult BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Burges Geoconsult BVBA. Leave a respond for Burges Geoconsult BVBA. Burges Geoconsult BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Burges Geoconsult BVBA op de google maps. Adres en contacten Burges Geoconsult BVBA
Location of Burges Geoconsult BVBA on the google maps. Address and contacts of Burges Geoconsult BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Burges Geoconsult BVBA Burges Geoconsult BVBA: Mol Cy NV | Creemers Staf BVBA | Ganda Office Supplies bvba BVBA | Batens-Van der Stuyf | Uw Secretaresse BVBA

Other related companies as Burges Geoconsult BVBA: Mol Cy NV | Creemers Staf BVBA | Ganda Office Supplies bvba BVBA | Batens-Van der Stuyf | Uw Secretaresse BVBA

Burges Geoconsult BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Holsbeek (Kortrijk-Dutsel), België. De volledige naam van het bedrijf is Burges Geoconsult BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06175659179. Het bedrijf Burges Geoconsult BVBA bevindt zich op het adres: Beemdpad 2,3220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Burges Geoconsult BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Burges Geoconsult BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Burges Geoconsult BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Burges Geoconsult BVBA, openstaande posities, locatie van Burges Geoconsult BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Burges Geoconsult BVBA is a company, that was registered 2013 in Holsbeek (Kortrijk-Dutsel) region, Belgium. Full name of company is Burges Geoconsult BVBA, company assigned to the tax number BE06175659179. The company Burges Geoconsult BVBA is located at the address: Beemdpad 2,3220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Burges Geoconsult BVBA were not found.
The main activity of Burges Geoconsult BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Burges Geoconsult BVBA is not available. You also can look at reviews of Burges Geoconsult BVBA, open positions, location of Burges Geoconsult BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Burges Geoconsult BVBA, Holsbeek (Kortrijk-Dutsel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Burges Geoconsult BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Burges Geoconsult BVBA, Holsbeek (Kortrijk-Dutsel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Burges Geoconsult BVBA, employees, financial statistics.