Mol Cy NV

Contactgegevens Mol Cy NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mol Cy NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mol Cy NV

Regio (region): Hooglede, België

Adres (address): Diksmuidesteenweg 63,8830, België

Telefoon (phone): 051 70 16 81 051 70 16 81

Fax (fax): 051 70 30 38 051 70 30 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mol Cy NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mol Cy NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mol Cy NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mol Cy NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mol Cy NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mol Cy NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mol Cy NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mol Cy NV
Products information Mol Cy NV

BTW identificatienummer (tax): BE07445404052
Ondernemingsnummer: 6201477050
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Mol Cy NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mol Cy NV
(Get full report from official database of BE for Mol Cy NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mol Cy NV
Addition kinds of activities for Mol Cy NV

251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
32750103. Wallboard, gips | Wallboard, gypsum
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
51590201. Chicks | Chicks
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses

Werken bij Mol Cy NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mol Cy NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mol Cy NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mol Cy NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek coördinator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

 • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

 • Wever- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

 • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

 • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ONWEDER

  Type: Vaste Job

  Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

 • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Vaste Job

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

 • business coach (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Mol Cy NV in sociale netwerken
Look for responds of Mol Cy NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mol Cy NV. Laat een reactie achter voor Mol Cy NV. Mol Cy NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mol Cy NV. Leave a respond for Mol Cy NV. Mol Cy NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mol Cy NV op de google maps. Adres en contacten Mol Cy NV
Location of Mol Cy NV on the google maps. Address and contacts of Mol Cy NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Mol Cy NV Mol Cy NV: CARCO SA | G S Rand BVBA | Baldewijns BVBA | Hunt BVBA | ECOLE INTERNATIONALE D'ESTHETIQUE LISE LORIOT

Other related companies as Mol Cy NV: CARCO SA | G S Rand BVBA | Baldewijns BVBA | Hunt BVBA | ECOLE INTERNATIONALE D'ESTHETIQUE LISE LORIOT

Mol Cy NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Hooglede, België. De volledige naam van het bedrijf is Mol Cy NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445404052. Het bedrijf Mol Cy NV bevindt zich op het adres: Diksmuidesteenweg 63,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Mol Cy NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mol Cy NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mol Cy NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mol Cy NV, openstaande posities, locatie van Mol Cy NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mol Cy NV is a company, that was registered 2005 in Hooglede region, Belgium. Full name of company is Mol Cy NV, company assigned to the tax number BE07445404052. The company Mol Cy NV is located at the address: Diksmuidesteenweg 63,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Mol Cy NV were not found.
The main activity of Mol Cy NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mol Cy NV is not available. You also can look at reviews of Mol Cy NV, open positions, location of Mol Cy NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mol Cy NV, Hooglede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mol Cy NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mol Cy NV, Hooglede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mol Cy NV, employees, financial statistics.