Grontmij Verschave NV

Contactgegevens Grontmij Verschave NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grontmij Verschave NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grontmij Verschave NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Oostendse Steenweg 146,8000, België

Telefoon (phone): 050 45 79 80 050 45 79 80

Fax (fax): 050 45 79 90 050 45 79 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grontmij Verschave NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grontmij Verschave NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grontmij Verschave NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grontmij Verschave NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grontmij Verschave NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grontmij Verschave NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grontmij Verschave NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grontmij Verschave NV
Products information Grontmij Verschave NV

BTW identificatienummer (tax): BE03348327636
Ondernemingsnummer: 9279571533
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Grontmij Verschave NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grontmij Verschave NV
(Get full report from official database of BE for Grontmij Verschave NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grontmij Verschave NV
Addition kinds of activities for Grontmij Verschave NV

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
20769909. Tung olie | Tung oil
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
24930304. Marmerbord (steengezicht hardboard) | Marbleboard (stone face hard board)
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
52110400. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings

Werken bij Grontmij Verschave NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grontmij Verschave NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grontmij Verschave NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grontmij Verschave NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van Grontmij Verschave NV in sociale netwerken
Look for responds of Grontmij Verschave NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grontmij Verschave NV. Laat een reactie achter voor Grontmij Verschave NV. Grontmij Verschave NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grontmij Verschave NV. Leave a respond for Grontmij Verschave NV. Grontmij Verschave NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grontmij Verschave NV op de google maps. Adres en contacten Grontmij Verschave NV
Location of Grontmij Verschave NV on the google maps. Address and contacts of Grontmij Verschave NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Grontmij Verschave NV Grontmij Verschave NV: Cap Renovation | AUDIOVISUELE STUDIO BVBA | Simillion E | LENNARTZ MARIE | Vitr-a-net

Other related companies as Grontmij Verschave NV: Cap Renovation | AUDIOVISUELE STUDIO BVBA | Simillion E | LENNARTZ MARIE | Vitr-a-net

Grontmij Verschave NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Grontmij Verschave NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03348327636. Het bedrijf Grontmij Verschave NV bevindt zich op het adres: Oostendse Steenweg 146,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Grontmij Verschave NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grontmij Verschave NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grontmij Verschave NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grontmij Verschave NV, openstaande posities, locatie van Grontmij Verschave NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grontmij Verschave NV is a company, that was registered 2018 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Grontmij Verschave NV, company assigned to the tax number BE03348327636. The company Grontmij Verschave NV is located at the address: Oostendse Steenweg 146,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Grontmij Verschave NV were not found.
The main activity of Grontmij Verschave NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Grontmij Verschave NV is not available. You also can look at reviews of Grontmij Verschave NV, open positions, location of Grontmij Verschave NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grontmij Verschave NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grontmij Verschave NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grontmij Verschave NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grontmij Verschave NV, employees, financial statistics.