ANDO CONSULT BVBA

Contactgegevens ANDO CONSULT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDO CONSULT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDO CONSULT BVBA

Regio (region): Deinze (Sint-Martens-Leerne), België

Adres (address): Achiel Cassimanstraat 1,9800, België

Telefoon (phone): 09 281 24 26 09 281 24 26

Fax (fax): 09 281 24 27 09 281 24 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDO CONSULT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDO CONSULT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDO CONSULT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDO CONSULT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDO CONSULT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDO CONSULT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDO CONSULT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDO CONSULT BVBA
Products information ANDO CONSULT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08353149414
Ondernemingsnummer: 5844696044
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ANDO CONSULT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDO CONSULT BVBA
(Get full report from official database of BE for ANDO CONSULT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDO CONSULT BVBA
Addition kinds of activities for ANDO CONSULT BVBA

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
32950201. Barium, gemalen of anderszins behandeld | Barium, ground or otherwise treated
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
44990402. Scheepsafbouw | Ship dismantling
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns

Werken bij ANDO CONSULT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDO CONSULT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDO CONSULT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDO CONSULT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ANDO CONSULT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ANDO CONSULT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDO CONSULT BVBA. Laat een reactie achter voor ANDO CONSULT BVBA. ANDO CONSULT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDO CONSULT BVBA. Leave a respond for ANDO CONSULT BVBA. ANDO CONSULT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDO CONSULT BVBA op de google maps. Adres en contacten ANDO CONSULT BVBA
Location of ANDO CONSULT BVBA on the google maps. Address and contacts of ANDO CONSULT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDO CONSULT BVBA ANDO CONSULT BVBA: Kaisin Gregory | De Vos Services BVBA | Athena Consult | Geere, Lawrence | WPP Group-Services

Other related companies as ANDO CONSULT BVBA: Kaisin Gregory | De Vos Services BVBA | Athena Consult | Geere, Lawrence | WPP Group-Services

ANDO CONSULT BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Deinze (Sint-Martens-Leerne), België. De volledige naam van het bedrijf is ANDO CONSULT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08353149414. Het bedrijf ANDO CONSULT BVBA bevindt zich op het adres: Achiel Cassimanstraat 1,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ANDO CONSULT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDO CONSULT BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDO CONSULT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDO CONSULT BVBA, openstaande posities, locatie van ANDO CONSULT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANDO CONSULT BVBA is a company, that was registered 2003 in Deinze (Sint-Martens-Leerne) region, Belgium. Full name of company is ANDO CONSULT BVBA, company assigned to the tax number BE08353149414. The company ANDO CONSULT BVBA is located at the address: Achiel Cassimanstraat 1,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ANDO CONSULT BVBA were not found.
The main activity of ANDO CONSULT BVBA is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDO CONSULT BVBA is not available. You also can look at reviews of ANDO CONSULT BVBA, open positions, location of ANDO CONSULT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDO CONSULT BVBA, Deinze (Sint-Martens-Leerne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDO CONSULT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDO CONSULT BVBA, Deinze (Sint-Martens-Leerne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDO CONSULT BVBA, employees, financial statistics.