Geere, Lawrence

Contactgegevens Geere, Lawrence: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geere, Lawrence: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geere, Lawrence

Regio (region): Braine L'Allued, Braine L'Allued - BE, België

Adres (address): 1 Avenue de Aiglon, België

Telefoon (phone): 32497512728 32497512728

Fax (fax): +32 (53) 695-36-61 +32 (53) 695-36-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geere, Lawrence: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geere, Lawrence"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geere, Lawrence"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geere, Lawrence, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geere, Lawrence. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geere, Lawrence, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geere, Lawrence. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geere, Lawrence
Products information Geere, Lawrence

BTW identificatienummer (tax): BE06669494628
Ondernemingsnummer: 4123687744
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Geere, Lawrence zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geere, Lawrence
(Get full report from official database of BE for Geere, Lawrence)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geere, Lawrence
Addition kinds of activities for Geere, Lawrence

327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
781902. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
25110205. China kasten | China closets
28359908. In vivo diagnostiek | In vivo diagnostics
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
35199904. Buitenboordmotoren | Outboard motors
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij Geere, Lawrence: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geere, Lawrence: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geere, Lawrence. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geere, Lawrence. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Geere, Lawrence in sociale netwerken
Look for responds of Geere, Lawrence in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geere, Lawrence. Laat een reactie achter voor Geere, Lawrence. Geere, Lawrence bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geere, Lawrence. Leave a respond for Geere, Lawrence. Geere, Lawrence on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geere, Lawrence op de google maps. Adres en contacten Geere, Lawrence
Location of Geere, Lawrence on the google maps. Address and contacts of Geere, Lawrence

Andere gerelateerde bedrijven als come Geere, Lawrence Geere, Lawrence: Distri-Mahieu | X-Manz | Gühring N.V. | Ass. Generali / Gaemo | Luc Schockaert

Other related companies as Geere, Lawrence: Distri-Mahieu | X-Manz | Gühring N.V. | Ass. Generali / Gaemo | Luc Schockaert

Geere, Lawrence is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Braine L'Allued, Braine L'Allued - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Geere, Lawrence, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06669494628. Het bedrijf Geere, Lawrence bevindt zich op het adres: 1 Avenue de Aiglon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Geere, Lawrence zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geere, Lawrence is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geere, Lawrence is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geere, Lawrence, openstaande posities, locatie van Geere, Lawrence op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geere, Lawrence is a company, that was registered 1999 in Braine L'Allued, Braine L'Allued - BE region, Belgium. Full name of company is Geere, Lawrence, company assigned to the tax number BE06669494628. The company Geere, Lawrence is located at the address: 1 Avenue de Aiglon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Geere, Lawrence were not found.
The main activity of Geere, Lawrence is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Geere, Lawrence is not available. You also can look at reviews of Geere, Lawrence, open positions, location of Geere, Lawrence on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geere, Lawrence, Braine L'Allued, Braine L'Allued - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geere, Lawrence, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geere, Lawrence, Braine L'Allued, Braine L'Allued - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geere, Lawrence, employees, financial statistics.