AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

Contactgegevens AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

Regio (region): Hasselt (Stevoort), België

Adres (address): de Libottonstraat 26,3512, België

Telefoon (phone): 011 31 66 07 011 31 66 07

Fax (fax): 011 31 66 07 011 31 66 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
Products information AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01465820312
Ondernemingsnummer: 3505706787
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
(Get full report from official database of BE for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
Addition kinds of activities for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
20649900. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
36510113. platenspelers | Phonographs
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
39610100. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
70320103. Nudistenkamp | Nudist camp
89990103. Beeldhouwkunststudio | Sculptor's studio

Werken bij AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Laat een reactie achter voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Leave a respond for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA op de google maps. Adres en contacten AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
Location of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA on the google maps. Address and contacts of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: Mme Jaspers D | SLAAPCOMFORT CROMMEN | Compagnons Bâtisseurs (les) | EPIQ N.V. | Du vent et des voiles asbl

Other related companies as AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: Mme Jaspers D | SLAAPCOMFORT CROMMEN | Compagnons Bâtisseurs (les) | EPIQ N.V. | Du vent et des voiles asbl

AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Hasselt (Stevoort), België. De volledige naam van het bedrijf is AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01465820312. Het bedrijf AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA bevindt zich op het adres: de Libottonstraat 26,3512. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, openstaande posities, locatie van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is a company, that was registered 1995 in Hasselt (Stevoort) region, Belgium. Full name of company is AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, company assigned to the tax number BE01465820312. The company AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is located at the address: de Libottonstraat 26,3512. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA were not found.
The main activity of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is not available. You also can look at reviews of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, open positions, location of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, Hasselt (Stevoort): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, Hasselt (Stevoort): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, employees, financial statistics.