Du vent et des voiles asbl

Contactgegevens Du vent et des voiles asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Du vent et des voiles asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Du vent et des voiles asbl

Regio (region): 1000 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): rue du tocsin 6, België

Telefoon (phone): 3227346147 3227346147

Fax (fax): +32 (57) 394-58-12 +32 (57) 394-58-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Du vent et des voiles asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Du vent et des voiles asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Du vent et des voiles asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Du vent et des voiles asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Du vent et des voiles asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Du vent et des voiles asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Du vent et des voiles asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Du vent et des voiles asbl
Products information Du vent et des voiles asbl

BTW identificatienummer (tax): BE01946472167
Ondernemingsnummer: 6067169189
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Du vent et des voiles asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Du vent et des voiles asbl
(Get full report from official database of BE for Du vent et des voiles asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Du vent et des voiles asbl
Addition kinds of activities for Du vent et des voiles asbl

359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
26210910. Kraft schildpapier | Kraft sheathing paper
37130203. Drankwagenlichamen | Beverage truck bodies
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
51820100. Wijn | Wine
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec

Werken bij Du vent et des voiles asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Du vent et des voiles asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Du vent et des voiles asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Du vent et des voiles asbl. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van Du vent et des voiles asbl in sociale netwerken
Look for responds of Du vent et des voiles asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Du vent et des voiles asbl. Laat een reactie achter voor Du vent et des voiles asbl. Du vent et des voiles asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Du vent et des voiles asbl. Leave a respond for Du vent et des voiles asbl. Du vent et des voiles asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Du vent et des voiles asbl op de google maps. Adres en contacten Du vent et des voiles asbl
Location of Du vent et des voiles asbl on the google maps. Address and contacts of Du vent et des voiles asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come Du vent et des voiles asbl Du vent et des voiles asbl: Colette-Basecqz Nathalie | Lemahieu | ARTI DOMI/INTERLUBKE | TRAPPEN VERSCHAEVE | HCT EUROPE S.A

Other related companies as Du vent et des voiles asbl: Colette-Basecqz Nathalie | Lemahieu | ARTI DOMI/INTERLUBKE | TRAPPEN VERSCHAEVE | HCT EUROPE S.A

Du vent et des voiles asbl is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio 1000 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Du vent et des voiles asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946472167. Het bedrijf Du vent et des voiles asbl bevindt zich op het adres: rue du tocsin 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Du vent et des voiles asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Du vent et des voiles asbl is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Du vent et des voiles asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Du vent et des voiles asbl, openstaande posities, locatie van Du vent et des voiles asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Du vent et des voiles asbl is a company, that was registered 2002 in 1000 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Du vent et des voiles asbl, company assigned to the tax number BE01946472167. The company Du vent et des voiles asbl is located at the address: rue du tocsin 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Du vent et des voiles asbl were not found.
The main activity of Du vent et des voiles asbl is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Du vent et des voiles asbl is not available. You also can look at reviews of Du vent et des voiles asbl, open positions, location of Du vent et des voiles asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Du vent et des voiles asbl, 1000 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Du vent et des voiles asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Du vent et des voiles asbl, 1000 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Du vent et des voiles asbl, employees, financial statistics.