ARTI DOMI/INTERLUBKE

Contactgegevens ARTI DOMI/INTERLUBKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTI DOMI/INTERLUBKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTI DOMI/INTERLUBKE

Regio (region): Ninove, België

Adres (address): Pamelstraat-Oost 428,9400, België

Telefoon (phone): 054 32 92 08 054 32 92 08

Fax (fax): +32 (53) 693-78-64 +32 (53) 693-78-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTI DOMI/INTERLUBKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTI DOMI/INTERLUBKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTI DOMI/INTERLUBKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTI DOMI/INTERLUBKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTI DOMI/INTERLUBKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTI DOMI/INTERLUBKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTI DOMI/INTERLUBKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTI DOMI/INTERLUBKE
Products information ARTI DOMI/INTERLUBKE

BTW identificatienummer (tax): BE09971435546
Ondernemingsnummer: 1385345458
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARTI DOMI/INTERLUBKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTI DOMI/INTERLUBKE
(Get full report from official database of BE for ARTI DOMI/INTERLUBKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTI DOMI/INTERLUBKE
Addition kinds of activities for ARTI DOMI/INTERLUBKE

4493. jachthavens | Marinas
8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
275903. Promotie printen | Promotional printing
20929903. Visfilets | Fish fillets
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment

Werken bij ARTI DOMI/INTERLUBKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTI DOMI/INTERLUBKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTI DOMI/INTERLUBKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTI DOMI/INTERLUBKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van ARTI DOMI/INTERLUBKE in sociale netwerken
Look for responds of ARTI DOMI/INTERLUBKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTI DOMI/INTERLUBKE. Laat een reactie achter voor ARTI DOMI/INTERLUBKE. ARTI DOMI/INTERLUBKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTI DOMI/INTERLUBKE. Leave a respond for ARTI DOMI/INTERLUBKE. ARTI DOMI/INTERLUBKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTI DOMI/INTERLUBKE op de google maps. Adres en contacten ARTI DOMI/INTERLUBKE
Location of ARTI DOMI/INTERLUBKE on the google maps. Address and contacts of ARTI DOMI/INTERLUBKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTI DOMI/INTERLUBKE ARTI DOMI/INTERLUBKE: Maestro | Don Bosco Bu SO | Tattoo Eddy | Christiaens Y | Duco' Art in ventilation' N.V.

Other related companies as ARTI DOMI/INTERLUBKE: Maestro | Don Bosco Bu SO | Tattoo Eddy | Christiaens Y | Duco' Art in ventilation' N.V.

ARTI DOMI/INTERLUBKE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Ninove, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTI DOMI/INTERLUBKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971435546. Het bedrijf ARTI DOMI/INTERLUBKE bevindt zich op het adres: Pamelstraat-Oost 428,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARTI DOMI/INTERLUBKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTI DOMI/INTERLUBKE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTI DOMI/INTERLUBKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTI DOMI/INTERLUBKE, openstaande posities, locatie van ARTI DOMI/INTERLUBKE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTI DOMI/INTERLUBKE is a company, that was registered 2010 in Ninove region, Belgium. Full name of company is ARTI DOMI/INTERLUBKE, company assigned to the tax number BE09971435546. The company ARTI DOMI/INTERLUBKE is located at the address: Pamelstraat-Oost 428,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARTI DOMI/INTERLUBKE were not found.
The main activity of ARTI DOMI/INTERLUBKE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTI DOMI/INTERLUBKE is not available. You also can look at reviews of ARTI DOMI/INTERLUBKE, open positions, location of ARTI DOMI/INTERLUBKE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTI DOMI/INTERLUBKE, Ninove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTI DOMI/INTERLUBKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTI DOMI/INTERLUBKE, Ninove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTI DOMI/INTERLUBKE, employees, financial statistics.