A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Private companiesAdministration of Economic Programs • A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Contactgegevens A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Brouwersvliet 19-21,2000, België

Telefoon (phone): 03 201 19 50 03 201 19 50

Fax (fax): +32 (71) 898-84-62 +32 (71) 898-84-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Products information A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE07373718261
Ondernemingsnummer: 6344024658
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
(Get full report from official database of BE for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Addition kinds of activities for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

919900. Overheid, nec | General government, nec
07629902. Beheer en onderhoud van boomgaarden | Orchard management and maintenance services
24910103. Pilings, behandeld hout | Pilings, treated wood
31610104. Reistassen | Traveling bags
51910201. Luzerne | Alfalfa

Werken bij A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Laat een reactie achter voor A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. Leave a respond for A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU. A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU op de google maps. Adres en contacten A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU
Location of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU on the google maps. Address and contacts of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: Demaret Christian | Interma BVBA | Mauquoy Engraving Company | multiline-licht NV | Peter Pappamikail

Other related companies as A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU: Demaret Christian | Interma BVBA | Mauquoy Engraving Company | multiline-licht NV | Peter Pappamikail

A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07373718261. Het bedrijf A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU bevindt zich op het adres: Brouwersvliet 19-21,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 870,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, openstaande posities, locatie van A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, company assigned to the tax number BE07373718261. The company A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is located at the address: Brouwersvliet 19-21,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 870,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU were not found.
The main activity of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU is not available. You also can look at reviews of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, open positions, location of A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU, employees, financial statistics.