Peter Pappamikail

Contactgegevens Peter Pappamikail: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peter Pappamikail: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peter Pappamikail

Regio (region): Brussels Brussels B-1180 - BE, België

Adres (address): 25 avenue Groelstveld, België

Telefoon (phone): 3223720980 3223720980

Fax (fax): +32 (50) 988-86-48 +32 (50) 988-86-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peter Pappamikail: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peter Pappamikail"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peter Pappamikail"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peter Pappamikail, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peter Pappamikail. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peter Pappamikail, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peter Pappamikail. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peter Pappamikail
Products information Peter Pappamikail

BTW identificatienummer (tax): BE08087005615
Ondernemingsnummer: 5753234863
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Peter Pappamikail zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peter Pappamikail
(Get full report from official database of BE for Peter Pappamikail)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peter Pappamikail
Addition kinds of activities for Peter Pappamikail

01719907. Loganberry boerderij | Loganberry farm
14750000. Fosfaat steen | Phosphate rock
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
41199903. Kabelbanen, antenne: behalve amusement en schilderachtig | Cable cars, aerial: except amusement and scenic
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij Peter Pappamikail: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peter Pappamikail: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peter Pappamikail. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peter Pappamikail. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van Peter Pappamikail in sociale netwerken
Look for responds of Peter Pappamikail in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peter Pappamikail. Laat een reactie achter voor Peter Pappamikail. Peter Pappamikail bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peter Pappamikail. Leave a respond for Peter Pappamikail. Peter Pappamikail on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peter Pappamikail op de google maps. Adres en contacten Peter Pappamikail
Location of Peter Pappamikail on the google maps. Address and contacts of Peter Pappamikail

Andere gerelateerde bedrijven als come Peter Pappamikail Peter Pappamikail: Janssen R & Zn NV | CinematiQ VZW | Candy Publicity bvba | DEGO CONSULTING BVBA | DTI

Other related companies as Peter Pappamikail: Janssen R & Zn NV | CinematiQ VZW | Candy Publicity bvba | DEGO CONSULTING BVBA | DTI

Peter Pappamikail is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels B-1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Peter Pappamikail, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087005615. Het bedrijf Peter Pappamikail bevindt zich op het adres: 25 avenue Groelstveld. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Peter Pappamikail zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peter Pappamikail is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peter Pappamikail is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peter Pappamikail, openstaande posities, locatie van Peter Pappamikail op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peter Pappamikail is a company, that was registered 1990 in Brussels Brussels B-1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Peter Pappamikail, company assigned to the tax number BE08087005615. The company Peter Pappamikail is located at the address: 25 avenue Groelstveld. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Peter Pappamikail were not found.
The main activity of Peter Pappamikail is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peter Pappamikail is not available. You also can look at reviews of Peter Pappamikail, open positions, location of Peter Pappamikail on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peter Pappamikail, Brussels Brussels B-1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peter Pappamikail, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peter Pappamikail, Brussels Brussels B-1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peter Pappamikail, employees, financial statistics.