BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES
Private companiesInsurance Carriers • BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES

Contactgegevens BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Oudebareellei 16-18,2170, België

Telefoon (phone): 03 645 96 36 03 645 96 36

Fax (fax): 03 645 96 36 03 645 96 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES
Products information BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES

BTW identificatienummer (tax): BE02295562744
Ondernemingsnummer: 9614379882
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES
(Get full report from official database of BE for BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES
Addition kinds of activities for BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES

206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
50510216. Staal | Steel
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents

Werken bij BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES in sociale netwerken
Look for responds of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. Laat een reactie achter voor BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. Leave a respond for BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES. BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES op de google maps. Adres en contacten BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES
Location of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES on the google maps. Address and contacts of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES: Finwood Belgium BVBA | OSIRIS ITS BVBA | ADESKO NV | Sagaert J | TRANSPORTS WINS SA

Other related companies as BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES: Finwood Belgium BVBA | OSIRIS ITS BVBA | ADESKO NV | Sagaert J | TRANSPORTS WINS SA

BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02295562744. Het bedrijf BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES bevindt zich op het adres: Oudebareellei 16-18,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 753,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, openstaande posities, locatie van BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES is a company, that was registered 2016 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, company assigned to the tax number BE02295562744. The company BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES is located at the address: Oudebareellei 16-18,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 753,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES were not found.
The main activity of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES is not available. You also can look at reviews of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, open positions, location of BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNINA-HOEKS NAAIMACHINES, employees, financial statistics.